Asayiş
  • 21.10.2014 15:13

Genç kızın katil zanlısı annesi çıktı

Giresun’un Görele ilçesinde 2009 yılı haziran ayında karne aldığı gün kaybolan ve bir hafta sonra fındık bahçesinde cesedi bulunan Nazile Tütüncü’nün (17) ölümünü şüpheli bulan polis olayın peşini bırakmadı.

İntihar süsü verilen ve bir hafta sonra vahşi hayvanlar tarafından parçalanmış halde bulunan Nazile Tütüncü’nün cesedi çürüyerek deforme olduğu için çok fazla ipucu bulamayan adli makamlar olayı aydınlatmak için ilçede 200’den fazla kişiyle görüştü. Yapılan inceleme ve araştırmalar sonucu bütün ipuçları anne Yeter Tütüncü’ye ulaştı. Olaydan yaklaşık 5 yıl sonra kızın katil zanlısı olarak anne Yeter Tütüncü (46) gözaltına alındı.

Evlat katili zanlısı Yeter Tütüncü’nün gözaltına alınmasının ardından cinayetin detayları aydınlanmaya başlandı. İlk ulaşılan bilgilere göre katil zanlısı anne karnesini okuldan alıp eve gelen kızıyla tartışmasının ardından kızının kafasına sert bir cisimle vurarak ölümüne neden oluyor.Ardından anne öldürdüğü kızını sırtında taşıyarak evlerinden yaklaşık 300 metre mesafedeki fındık bahçesinde dikenlik arasına bırakıyor.Burada kızına intihar süsü vermek isteyen anne kızının eline tutuşturduğu tüfekle ateş ediyor. Anne olaydan sonra emniyeti arayarak kızının kayıp ihbarını veriyor.

CESEDİN YANINDA AV TÜFEĞİ VE KARNESİ VARDI
Lise öğrencisi Nazile Tütüncü’nün evlerinden yaklaşık bir kilometre mesafedeki Demirciler mevkisindeki fındık bahçesinde bulunan cesedinin yanında bir av tüfeği ve karnesi bulunmuştu. Karnesinde beş zayıfı olduğu görülen Nazile Tütüncü’nün zayıf karnesinden dolayı intihar ettiği süsü verilmişti.

ANNE ÇELİŞKİLİ İFADELER KULLANDI 
Kızı kaybolduğunda farklı açıklamalar yapan anne,kızının cesedi bulunmasından sonra ortaya atılan iddialarla çelişkiye düşmüş ve kendisini şüpheli duruma düşürmüştü.
Olay sonrasında savcılık ve emniyetteki şüpheli ifadelerinden yola çıkan polis ilçede 200’den fazla kişinin ifadesine başvurarak beş yıl boyunca olayın peşini bırakmayarak soruşturdu.

AHMET BİLGE 
GİRESUN 
 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:54

İLGİLİ HABERLER