Asayiş
  • 22.9.2014 20:28

Görenler şaştı kaldı, 2 ölü

Genç çift olay yerinde hayatını kaybederken otomobildeki 2 kişi yaralandı, 28 koyun telef oldu.

Alınan bilgiye göre, Adana-Mersin D-400 Karayolu Tarsus istikametinde seyir halinde olan Ahmet Aldemir (37) idaresindeki 01 EN 959 plakalı araç Mahmutağa Mahallesi yakınlarında iddialara göre sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Yoldan çıkan otomobilin yol kenarında koyun otlatan Ahmet Delen (32) ve Zeynep Delen çiftine çarparak otlayan koyun sürüsünün içine daldı.

Araç birkaç takla attıktan sonra ancak dururken, yoldan geçen diğer sürücülerin kazayı görmesiyle olay yerine çok sayıda ambulans çağrıldı. Yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Ahmet Delen ve eşi Zeynep Delen çiftinin hayatının kaybetti belirtildi.

28 KOYUN TELEF OLDU

Araçta sıkışan sürücü Ahmet Aldemir ve yolcu koltuğunda bulunan Tuncay Şaş ambulanslarla Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı haber alarak olaya yerine gelen Delen çiftinin akrabaları sinir krizi geçirirken, kazada 28 koyun ise telef olduğu bildirildi.

3 çocukları bulunan Delen çiftinin cansız bedenleri, Olay Yeri İnceleme ekibin incelemesinin ardından cenaze aracıyla hastane morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-400 Karayolu Adana-Tarsus istikametinde ulaşım kontrollü şekilde sağlanırken, jandarmanın kazayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:37

İLGİLİ HABERLER