Asayiş
  • 28.7.2014 22:23

Günün ilginç ve iğrenç haberi

Olay Hacısiyam Mahallesi İnönü Caddesi’nde bir apartmanda meydana geldi. Apartmanda oturan bir kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve 112 ekipleri, havalandırma boşluğunda terk edilmiş bir erkek bebek buldu. Özel Giresun Ada Hastanesi’ne götürülen ve yoğun bakıma alınan bebeğine tedavisi sürüyor.

Bu arada yapılan araştırmaların ardından 30 yaşındaki Ç.A. gözaltına alındı. Evli olan kadının ifadesinde, bir başkasından hamile kaldığını ve eşinden çeşitli bahanelerle hamileliğini sakladığını anlattığı, bu Sabah evde doğum yaptıktan sonra da bebeği apartman boşluğuna bıraktığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bayram bebeğin sağlık durumu kritik

Giresun’da, sabah saatlerinde bir apartmanın havalandırma boşluğunda bulunan Bayram bebeğin sağlık durumuyla ilgili doktoru Ahmet İhsan Kaya açıklama yaptı.Sabah saatlerinde apartman sakinlerinin ihbarı üzerine emniyet ve sağlık görevlileri tarafından apartmanın havalandırma boşluğundan çıkartılarak Giresun Özel Ada Hastanesi’ne getirilen bebeğin sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.
Bebeğin vücudunda yüksekten atılmadan dolayı yaralanmalar ve iç organında zedelenmeler olduğunu belirten Çocuk Hastalıkları Uzmanı Ahmet İhsan Kaya, “Hastanemize gelen bebeğe yeni doğan canlandırma uygulanmıştır. Hayati tehlikesi bulunan bebeğe, çocuk yoğun bakım servisinde yaşam destek ünitesinde maksimum yaşam desteği uygulanmaktadır. Ellerinde yüzlerinde ve vücudunun çeşitli yerlerinde sürtünmeden dolayı yaralar oluşurken, iç organlarında da zedelenmeler olmuştur. Toz ve toprak içerisinde bulunan bebek, kalp ritmi bozulmuş kendi kendine nefes alıp veremeyecek durumdadır” dedi.
Evlilik dışı ilişkiden hamile kalarak doğurduktan sonra bebeği aparman boşluğuna bıraktığı öğrenilen Ç.A’nın ise emniyette gözaltında tutulduğu öğrenildi.
Hastanedeki görevliler tarafından Bayram ismi verilen bebek ise kayıtlara buluntu olarak geçti.
Olay, Hacısiyam Mahallesinde bir apartmanda meydana geldi. Apartmanda oturan bir kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri havalandırma boşluğunda terk edilmiş bir erkek bebek bulmuştu.
Emniyetin yaptığı araştırmalar sonucunda ise şüpheli olarak gözaltına alınan Ç.A suçunu itiraf ederek verdiği ilk ifadesinde evlilik dışı ilişkiden hamile kalarak doğumdan sonra bebeği apartmanın havalandırma boşluğuna bıraktığını söylemişti.
AHMET BİLGE

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:56

İLGİLİ HABERLER