Asayiş
  • 19.5.2017 00:58

Hastanedeki cinayetin nedeni taciz çıktı

Kars Harakani Devlet Hastanesinde temizlik işçisi olarak çalışan Erkan E.’nin katil zanlısı kadın, cinayeti tacize uğradığı için işlediğini söyledi.

Harakani Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahi Bölümünde işlenen cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Önceki gün yaşanan olayın ardından gözaltına alınan Ebru İ. cinayeti Erkan E.’nin kendisini taciz ettiği gerekçesiyle işlediğini iddia etti. Ebru İ.’nin cinayeti kocası F.İ.’ye ait ruhsatsız silahla işlediği belirlendi.

Olay yerinden ayrılarak silahıyla birlikte polis merkezine teslim olan Ebru İ.’nin ilk ifadesinde, "Yaklaşık 4 aydır Erkan E. tarafından sözlü tacize uğradım. Kaynanamın rahatsızlığı nedeniyle Kars Harakani Devlet Hastanesine gidiyorum. Orada çalışan Erkan E. tarafından sözlü ve telefonlarıma gelen mesajlarla taciz edilmeye başladım. Bu durum eşim ve ailem içerisinde de huzursuzluğa neden olmaya başladı. Ben de ailem içerisindeki huzursuzluğu gidermek adına böyle bir eylemde bulundum" dediği öğrenildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğinde sorgusu tamamlanan Ebru İ. ve eşi F.İ. adliyeye sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 18.5.2017 23:00

İLGİLİ HABERLER