Asayiş
  • 5.6.2014 09:31

İkinci Münevver olayı mı

Beyoğlu Bülbül Mahallesi Turan Caddesi Aşıklar Sokak'ta park halindeki bir otomobilin yanına bırakılan bir bavul, temizlik işçisinin dikkatini çekti. Temizlik işçisi bavulu açtığında kanlar içindeki ceset ile karşılaştı.

Temizlik işçisinin haber vermesi üzerine gelen polisler ceset ve çevresinde incelemelere başladı. Yapılan ilk incelemede cesedin, boynu kesilerek öldürülen 20-25 yaşlarında, 1.50 boylarında bir kadına ait olduğu belirlendi.

Polis ekipleri, cesedin bırakıldığı sokak ve çevresinde geniş çaplı inceleme başlattı. Cesedin bırakıldığı sokak başında bulunan MOBESE kameraları da incelemeye alındı.

Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının talimatıyla ceset, incelenmek üzere Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bavuldaki cesedi ilk gören Beyoğlu Belediyesi'nde çalışan temizlik işçisi de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Beyoğlu Belediyesi Temizlik şefi Erol Emre, “Sabah 06.20'de görevli arkadaşımız Aşıklar sokağa geçiş yaptığında malum bavulu buluyor. Üstünde kan izleri görünce içine bakıyor ki cesedi görüyor. Polisi arıyor bilgilendiriyor, bizi bilgilendiriyor. Bildiğim kadarıyla cesedin ayakları ve kolları var. Gövde yok. Büyük ihtimalle ceset kadına ait" diye konuştu.

İşte o vahşetin görüntüleri:

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:28

İLGİLİ HABERLER