Asayiş
  • 27.1.2015 21:14

İntihar edeceğini sosyal medyadan duyurdu

Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi 90'ıncı Sokak'ta yaşayan Celal Şerare (25), babası İbrahim Şerare'yi arayarak akşam saatlerinde kent merkezinde bulunan bir çay ocağında buluşmak istediğini söyledi. Çay ocağına gelen baba İbrahim Şerare oğlunu bulamayınca yaşadıkları eve gitti. Evin kapısını açarak içeri giren İbrahim Şerare oğlunu evin içerisinde bulamayınca çatı katına çıktı ve tavan arasında Celal Şerare'nin ipte sallanan cesediyle karşılaştı.
Baba Şerare hemen 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler Celal Şerare'nin öldüğünü belirledi. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından Şerare'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. İbrahim Şerare'nin eve bir not bırakarak 'Borçlarımı sakın babam ile kardeşim ödemesin' adlı bir not bıraktığı öğrenildi.
Celal Şerare’nin kendisine ait sosyal medya hesabından 5 saat önce ‘Hayat bir oyundu jetonla oynanıyordu bende jeton bitti siz devam edin’ yazması dikkat çekti. Şerare intihar etmeden önce sigara içtiği bir fotoğraf paylaşarak ‘Belki de son sigaram’ yazdı.
 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:35

İLGİLİ HABERLER