Asayiş
  • 30.1.2015 20:44

İşsizlikten bunaldı kendini kesti

4 sabıkası olduğu için kendisine iş verilmediğini öne süren Ömer Y. isimli şahıs, üstü çıplak vaziyette İzmir Büyükşehir Belediye Binası önünde bıçaklı eylem yaptı. Karnında bıçakla derin yaralar oluşan şahıs, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun makam arabasının yanına giderek “Baba buraya gelecek” dedi.

“BENİ TOPLUMA KAZANDIR BABA” 

Kocaoğlu’nu kastederek “Baba gelecek buraya, sesimi duy baba” diyen Ömer Y, polislerin ikna çabalarına karşılık, “Beni topluma kazandır baba. Ben çalmak istemiyorum. Eski hükümlüyüm diye bana kimse iş vermiyor. Ben ne yaptım? Hırsızlık mı yaptım, namusa mı baktım? Tecavüz mü etim? Çocuk mu kaçırdım? Sadece 4 tane sabıkam var. Adamda 30 tane sabıka var. Bunaldım. İş yüzünden çocuklarımdan ayrıldım. Ekmek istiyorum. Helal istiyorum. Ev kirası birikti. Ev sahibi görmesin diye sabah 6’da çıkıyorum, akşam 12’de giriyorum eve” dedi.

SAKİNLEŞMESİ İÇİN SİGARA TEKLİFİ 

Polisin çabalarını cevapsız bırakan şahıs, elindeki bıçakla vücudunda yarıklar açmaya devam edince polis ekipleri sigara teklif etti. Sigara teklifini de geri çeviren şahıs, daha sonra üzerini giyerek polis ekipleriyle birlikte iş istemek için belediye başkanlığı binasına girdi. 

 


Belediye Binası Önünde Bıçakla Kendisini Yaraladı paylaşan: haberler Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:31

İLGİLİ HABERLER