Asayiş
  • 30.4.2017 00:08

İstanbul’da lüks otomobile silahlı saldırı

İstanbul Sarıyer’de bir cip içerisindeki çarşaflı 2 şahıs, seyir halindeki lüks bir otomobili durdurarak kurşun yağdırdı.

İstanbul Sarıyer’de bir cip içerisindeki çarşaflı 2 şahıs, seyir halindeki lüks bir otomobili durdurarak kurşun yağdırdı. Olayda İran uyruklu olduğu öğrenilen 2 kişi hayatını kaybetti.

İstanbulda lüks otomobile silahlı saldırı: 2 ölü

Sarıyer'de seyir halindeki otomobilin önün kesen başka bir araçtaki saldırganların açtığı ateş sonucu lüks araçtaki iki İran uyruklu kişi hayatını kaybetti. Olay Sarıyer Maslak Ayazağa Caddesi Levent istikametinde saat 20.15 sıralarında yaşandı.

Cadde üzerinde seyredeniçinde iki İran uyruklu kişinin bulunduğu 34 RB 9549 plakalı lüks aracın önü bir cip tarafından kesildi. Cipten inen kişi yada kişiler araca ateş açtı.

Sarıyerde lüks otomobile kurşun yağdırdılar

Araçta bulunan bir İran uyruklu kişi olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan diğeri çevredeki özel bir hastaneye sevk edildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri inceleme yaptı

Olay yeri inceleme ekipleri lüks otomobil çevresine şerit çekerek delil çalışması yaptı. Ekipler, otomobilin camlarının kırıldığını ve otomobil yanında çok sayıda boş kovan olduğunu tespit etti. Olayı haber alan S.K. ve M.M.’nin yakınları olay yerine gelerek bir süre sinir krizi geçirdi.

Sarıyerde lüks otomobile kurşun yağdırdılar

Şüpheli araç yanmış halde bulundu

Olaya karıştığı iddia edilen zanlılar, kullandıkları lüks cipi TEM otoyolu Kemerburgaz kavşağında park edip ateşe verirken, olay yerinden hızla uzaklaştılar. Polis kaçan şahısları yakalamak için çevrede geniş çaplı arama başlattı.

Güncellenme Tarihi : 30.4.2017 02:18

İLGİLİ HABERLER