Asayiş
  • 25.2.2018 11:59

İşte Afrin'de öldürülen terörist sayısı

TSK'nın 20 Ocak'ta başlattığı Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda bugün 37. güne girildi. Bölgeden son dakika haberler gelmeye devam ediyor. Harekatın ilk gününden bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2018 oldu. Harekatta şu ana kadar 108 nokta teröristlerden temizlendi

Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda son durum... 37. gününe girilen Afrin Harekatı'ndan son dakika haberler... Afrin'de şu ana kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2018.

5 KÖY DAHA TERÖRİSTLERDEN TEMİZLENDİ

AA'nın aktardığına göre, TSK ve ÖSO, Afrin’in kuzeybatısındaki Şeyh Muhammedli, Dudu, Semalık, Velikli, Kavanda köylerini teröristlerden temizledi. Toplamda 108 nokta teröristlerden temizlenmiş oldu.

782 HEDEF İMHA EDİLDİ, 103 NOKTA TERÖRİSTLERDEN TEMİZLENDİ

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından itibaren Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait uçaklar tarafından 782 terör örgütü hedefi imha edildi.

CİNDERES’E 1 KM

Gazete Habertürk'ten Nurcan İnal'ın aktardığına göre, TSK ve ÖSO askerlerinin geniş kuşatmaya aldıkları Cinderes’teki PKK mevzileri karadan top atışları, havadan da uçaklarla vuruluyor. Cinderes’e batıdan 1 kilometre uzaklıkta bulunan ÖSO birlikleri güney ve doğudaki terör noktalarını temizleyerek beldeyi kontrol altına almayı hedefliyor. Karadan ilerleyen askeri birliklere ATAK helikopterlerin verdiği hava desteğiyle Hacılar ve Ebu Kabe köylerinin alındığı, PYD’li 7 teröristin öldürüldüğü, 1’ininse sağ yakalandığı bildirildi. TSK ve ÖSO’nun 3 koldan kuşattığı Afrin’e giden yolda önemli kapı olan Cinderes’in doğusundaki Hemelkah ve Ramadiyah köylerinde ise çatışmaların devam ettiği öğrenildi. Örgütün Cinderes’e giden ikmal yolları ve savunma hattının kesildiği bildirildi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 25.2.2018 11:58

İLGİLİ HABERLER