Asayiş
  • 19.12.2014 22:10

İşte Şişli Belediyesi'nde Sarıgül dayağı

ŞİŞLİ Belediyesi’nde Mustafa Sarıgül’ün oğlu Şişli Belediye Başkan vekili Emir Sarıgül’ün ekibinin, Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün ekibini dövdüğünü gösteren görüntülere Aydınlık ve Ulusal Kanal ulaştı.

Görüntülerde koridorda bir kişi ile sohbet ettiği görülen Boysan Yakar sohbeti bittikten sonra merdivenlere doğru yöneliyor. Bu sırada Yakar’a, arkasından yaklaşan 6-7 kişilik gruptan biri önüne çıkarak yumruk atıyor. Yere düşen Yakar’a 8-10 kişi tekme ve tokatlarla saldırıyor.

Güvenlik görevlileri ve çevredekiler saldırıyı önlemeye çalışsalar da başarılı olamıyorlar. Bir süre sonra merdivenlerden inen bir kadın ve güvenlik görevlisi yerde baygın halde yatan Yakar’ı kaldırıp üst kata çıkarıyorlar. Görüntülerde daha sonra saldırgan grubun yardım etmek için yukarı çıkmak isteyen insanları da engellemeye çalıştıkları görülüyor.

Bir diğer görüntü de Şişli Kent Konseyi’nde yapılan bir toplantıdan. Toplantıda Sarıgül’ün ekibinden olduğu belirtilen Kent Konseyi Başkanı Yavuz Meriç kürsüde bir konuşma yapıyor.

Bu kez de İnönü’nün daveti ile Kent Konseyi’ne katılan Komşu Kapısı Derneği temsilcilerinden Tolga Bektaş, aynı kişiler tarafından önce ittiriliyor, sonra kollarından tutularak dışarı sürükleniyor ve yine Sarıgül’ün adamları tarafından tekme tokat dövülüyor. Bütün bunlar olurken Yavuz Meriç’in hiçbir şey olmuyormuş gibi konuşmasına devam ettiği de gözlerden kaçmıyor.

 

 


CHP'de krizin ilk ayağı olan "Dayak skandalının... paylaşan: ulusalkanal

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:30

İLGİLİ HABERLER