Asayiş
  • 11.2.2019 08:00

İtiraf etti!.. Kadını parçalayıp sobada yaktım

Kırıkkale'de yaşayan ve 20 Ocak 2019 tarihinde kaybolan 55 yaşındaki Feride Ercan’ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Ankara’da yaşayan Hikmet Yalçınkaya, Ercan’ı öldürdüğünü, ardından da testereyle parçalayıp, sobada yaktığını itiraf etti.

Feride Ercan ile ilgili görsel sonucu

20 GÜN ÖNCE KAYBOLDU

Vahşet ortaya çıktı: Parçalayıp sobada yaktım

Kırıkkale’de yalnız yaşayan Feride Ercan, 19 Ocak’ta kayboldu. Yakınlarının kayıp başvurusu üzerine Kırıkkale Emniyet ve Jandarma, Ercan’ın bulunması için çalışma başlattı.

Ercan’ın kaybolması Müge Anlı’nın programında da ele alındı. Programa birçok konuk katılırken, katılanlardan biri de Ankara’da yaşayan evli, 45 yaşındaki Hikmet Yalçınkaya’ydı. Yalçınkaya’nın programda verdiği çelişkili ifadeler polisin dikkatini çekti.

İTİRAF ETTİ: PARÇALAYIP, SOBADA YAKTIM

Ankara Emniyet Cinayet Büro dedektifleri, Yalçınkaya’yı takibe aldı. Şüpheli hareketlerde bulunan Yalçınkaya, cinayet dedektifleri tarafından gözaltına alındı. Burada çapraz sorguya alınan Yalçınkaya, korkunç cinayeti itiraf etti.

PROGRAMA KATILMIŞ

Müge Anlı'nın programına katılan Hikmet Yalçınkaya, Feride Ercan ile görüştüğünü söylemiş ve bulunmasını istemişti. Programdaki çelişkili ifadeleri üzerine harekete geçen polis geçtiğimiz günlerde Hikmet Yalçınkaya'yı gözaltına aldı.

Müge Anlı'da 5 sevgilisi olan Feride Ercan konuşuluyor! İddialar ise kan dondurdu

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan kayıp Feride Ercan'ın sosyal medyada kendisinden küçük erkekler ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Şimdiye kadar belirlenen 5 erkekle ismi anılan kadın hakkındaki diğer iddialar ise kan dondurdu.Şu ana kadar anlatılan ve itiraf edilenlere göre 5 sevgilisi ortaya çıkan Feride Ercan'ın başka sevgililerin de olup olmadığı merak edilirken, hepsiyle görüştüğü konuştuğu ve hatta bazılarından paralar aldığı öğrenildi.

KORKUNÇ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Cinayet büro ekipleri tarafından çapraz sorguya alınan Yalçınkaya'nın cinayeti itiraf ettiği kaydedildi. Polisteki sorgusunda Ercan ile buluştuğunu bir süre arabada gezdikten sonra tartışmaya başladıklarını söyleyen Yalçınkaya, burada başına vurarak öldürdüğü Ercan'ın köye götürerek testere ile parçaladığını ardından da sobada yaktığını itiraf etti.

Güncellenme Tarihi : 11.2.2019 08:01

İLGİLİ HABERLER