Asayiş
  • 19.9.2014 23:44

Karısına fuhuş yaptırıp pazarlığı izledi

Polisin gözaltına aldığı Kıldiş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Merkez Sarıçam İlçesi’nin Osmangazi Mahallesi’nde oturan S.S., önceki gün 155 Polis İmdat hattını arayarak nikahsız eşi Yaşar Kıldiş’in kendisini fuhuşa zorladığını ileri sürüp polisten yardım istedi. Asayiş Şubesi ekipleri, S.S.’yi Ahlak Bürosu’na götürerek ifadesini aldı.

Yaşar Kıldiş ile 10 yıldan beri birlikte olduğunu söyleyen S., yaşadıklarını gözyaşları arasında anlattı. Tanıştıklarında Yaşar Kıldiş’in yanında 2 hayat kadını olduğunu ileri süren S.S., "O kadınlar terk edip gidince, Yaşar benden fuhuş yapmamı istedi. Kabul etmeyince de öldürmekle tehdit edip, şiddet uyguladı. Otoyola çıkıyor, 20-30 TL karşılığında günde 10-15 erkekle birlikte oluyordum. Ben fuhuş pazarlığı yaparken o da 4 yaşındaki oğlumuzla birlikte otomobilden bizi izliyor.

Bir ay önce Ayşe B. adında 25 yaşında bir kadın getirdi. ’Bundan sonra birlikte yaşayacağız, ikiniz de benim için çalışacaksınız’ dedi. Ben de kabul etmek istemedim, yine dövdü. Artık canıma tak etti. Gece yine işe çıkartmak istedi. Kabul etmediğim için tabanca ile tehdit etti. Ben de kabul etmek zorunda kaldım. Sabah erkenden oğlumu kreşe kaydettireceğimi söyleyip evden çıktım. Beni bu adamdan, bu hayattan kurtarın" dedi.

S.S.’nin iddiaları üzerine harekete geçen Ahlak Bürosu ekipleri, Yaşar Kıldiş’in evine baskın düzenledi. Ayşe B. ile aynı yatakta yakalanan Kıldiş gözaltına alındı. Evde yapılan aramada ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan Kıldiş, suçlamaları kabul etmedi. Ayşe B. de Yaşar Kıldiş’ten şikayetçi olmadı.

İfadelerin ardından adliyeye sevk edilen Kıldiş, tutuklandı. Nikahsız eşinden şikayetçi olan S.S. ise 4 yaşındaki oğlu ile birlikte sığınma evine yerleştirildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:41

İLGİLİ HABERLER