Asayiş
  • 18.7.2018 01:04

Kedicikler kameraları görünce

Kameraları gören 'kedicikler' FETÖ pozu verdi!

Adnan Oktar grubu operasyonunda gözaltına alınan ve ‘kedicik’ olarak adlandırılan 5 kadın şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi. Kedicikler sağlık kontrolüne plastik kelepçeyle getirildi.

Kameraları gören 'kedicikler' FETÖ pozu verdi!

Adnan Oktar grubuna yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin sağlık kontrolü devam ediyor. Operasyonda gözaltına alınan ve 'kedicik' olarak adlandırılan 5 kadın şüpheli, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Bayrampaşa Devlet Hastanesine getirildi. Kedicikler sağlık kontrolüne plastik kelepçeyle getirildi.

Gözaltındaki kadınlardan bazılarının, kelepçeli ellerini yukarı kaldırarak kameralara poz verdiği görüldü. Şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından Çevik Kuvvet otobüslerine bindirilerek, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.

FETÖ'CÜLER DE BU POZU VERDİ

Bu pozlar FETÖ'den gözaltına alınan Hayati Başdağ'ın pozunu hatırlattı. İlk FETÖ operasyonlarında gözaltına alındığında ellerini havaya kaldırarak kelepçeli ellerini gösteren Eski Emniyet İstihbarat Şube Müdür Yardımcısı Hayati Başdağ da aynı hareketi yapmıştı.

Güncellenme Tarihi : 18.7.2018 01:13

İLGİLİ HABERLER