Asayiş
  • 30.6.2016 01:53

Kocası kaçan kadın fuhuşta basıldı

Adana’da 2 çocuk annesi 22 yaşındaki Ö.S., fuhuşa aracılık ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. 16 yaşında evlendiğini, 2 çocuğu olduktan sonra eşinin kendisini terk ettiğini söyleyen Ö. S., "Çocuklarıma bakabilmek için fuhuş yapmaya başladım" dedi.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, para karşılığı erkeklerle fuhuş yapmak suçundan kaydı bulunan Ö.S.’nin, hayat kadınlarına müşteri bulup, aracılık yaptığı bilgisini aldı. Polis, Ö.S.’yi müşteri gibi hareket ederek telefonla aradı. Polislerle pazarlık yapan Ö.S., birlikte olmak için 300 TL’ye anlaştı. 2 kişi olduklarını söyleyen polis, Ö.S.’den ikinci birkadın daha ayarlamasını istedi. Teklifi kabul eden Ö.S. de beraberindeki 43 yaşındaki A.B. ile birlikte buluşma adresi olarak verilen otele gitti.

Odaya gelen polis, müşteri gibi anlaşma yaptığı 2 kadını parayı ödedikten sonra gözaltına aldı. Emniyete götürülen kadınlardan A.B., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 16 yaşında evlendiğini 2 çocuğu olduktan sonra eşinin kendisini terk ettiğini söyleyen Ö. S., "Çocuklarıma bakabilmek için fuhuş yapmaya başladım. Fuhşa aracılık yapmıyorum, müşteri arayıp ısrarla 2 kişi olduklarını söyledi. Ben de elimden kaçırmamak için kabul ettim. Daha önceden tanıdığım A.B.’yi çağırdım. Fuhuş yapıyorum, ama kesinlikle aracılık yapmıyorum" diye savunma yaptı. Ö. S. ifadesinin ardından fuhşa aracılık etmek suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 30.6.2016 01:16

İLGİLİ HABERLER