Asayiş
  • 12.5.2012 00:59

Liseli kız, arkadaşının annesini alnından bıçakladı

Kayseri’de bir kız öğrencinin bıçakla yaraladığı anne, “Benim okula giden 4 çocuğum var. S.D.’nin korkusundan çocuklarımı okula göndermeyeceğim” dedi.
Edinilen bilgiye göre olay, Melikgazi ilçesine bağlı Battalgazi İlköğretim Okulu’nda meydana geldi. İddiaya göre 16 yaşındaki S.D. isimli kız öğrenci, aynı okulda okuyan N.B. (16) ile tartışırken, "Seni bıçaklayacağım" dedi. N.B.'nin annesi F.G. (47), olayı öğrenince S.D. ile konuşmak için kızının okuluna gitti. Çıkan tartışmada sinirlerine hakim olamayan S.D., bileğine gizlediği bıçakla F.G.’yi alnından yaraladı. Ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan F.G. tedavi altına alındı.
Taburcu olan F.G., saat 12.30’da okuldan gelen kızının, "Anne S.D. eline bıçak almış, beni okul bahçesinde bekliyor, okula girmeme izin vermiyor" demesi üzerine çocuklarıyla okula gittiğini anlatarak, "Okulun 3. katına çıktım. S.D., ‘Ben N.B.’yi öldüreceğim’ dedi. Ben S.D.’yi tuttum, o da beni tuttu, sonra da yüzümden bıçakla yaraladı. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Bugün beni bıçakladı, yarın da kızımı bıçaklayacak. Benim okula giden 4 öğrencim var. S.D.’nin korkusundan çocuklarımı okula göndermeyeceğim” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 18:04

İLGİLİ HABERLER