Asayiş
  • 4.9.2015 10:42

Maganda kurşunu anneyi ve çocuğu öldürdü

Olay, 21 Ağustos’ta Burç Mahallesi’nde meydana gelmişti. 2 yaşındaki oğlu Mustafa’yı kucağına alarak akrabalarının evinin önünde oturmaya giden Hülya Tilki’ye, nereden geldiği belli olmayan maganda kurşunu isabet etmişti.

TEK KURŞUNLA 2 ÖLÜ, 1 YARALI

Akrabalarının gözleri önünde bir anda yere düşen genç kadın kanlar içinde kalmış, kadının bedeninden çıkan kurşunun kucağındaki minik oğlu Mustafa’ya da isabet etmişti. Mahalleli tarafından hastaneye kaldırılan 5 aylık hamile Hülya Tilki ve karnındaki bebeği hayatını kaybederken, kucağındaki oğlu Mustafa ise ameliyata alındı.

MAGANDA KURŞUNU KARNINDAN ÇIKTI

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla, annesinin öldüren kendisini de yaralayan mermi küçük Mustafa’nın karnından çıkartıldı. 12 gündür tedavisi süren minik Mustafa dün taburcu edildi.

ANNESİZ UYUYAMADI

Evine, annesini ve dünyaya gelecek kardeşini kaybederek dönen minik Mustafa, yaşadıklarından habersiz oyunlar oynadı. Telefonla annesini arayan küçük çocuğun konuşmaları herkese duygu dolu anlar yaşattı. Evindeki ilk geceyi uykusuz geçiren küçük Mustafa’nın “anne” diye ağlaması ise genç babayı adeta bir kez daha yıktı.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Mustafa’nın acılı babası Adem Tilki, oğlunun gece uyuyamadığını, telefonu kulağına tutup anne diye kandırmak zorunda kaldıklarını söyledi.

KATİLİN YAKALANMASINI İSTİYOR

Maganda kurbanı olan 5 aylık hamile Hülya Tilki’nin amcasının evine çay içmeye gittiğini söyleyen acılı eş Adem Tilki, “Devletimizin, bunların cezasını vermesinin istiyoruz. Biraz daha çaba göstermelerini istiyoruz. Eşimin katillerinin bir an önce bulunarak adaletin karşısına çıkartılmasını istiyorum” dedi.

Güvenlik güçlerinin en kısa sürede, bu olayı açığa kavuşturup, gereken cezayı vermesini isteyen Adem Tilki’nin babası Hacı Tilki ise “Ben devlete, askere, polise güveniyorum. Bunun en kısa sürede bulunup, cezasının verilmesini istiyorum” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:34

İLGİLİ HABERLER