Asayiş
  • 20.9.2005 00:28

MELİH GÖKÇEK'İN OĞULLARI SERBEST BIRAKILDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, geçen hafta bir aileyle kavgaya karıştıkları belirtilen çocuklarından Ahmet Gökçek Emniyet'ten, Osman Gökçek ise savcılık tarafından serbest bırakıldı. Ahmet ve Osman Gökçek ile birlikte kavgada yer aldıkları ileri sürülen 6 kişi de serbest kaldı.
Gazeteci Sirer Doğan'ın ailesiyle geçen hafta Söğütözü'nde "yol verme tartışması" ile başlayan ve Dikmen'de kavgayla sonuçlanan olayla ilgili olarak bugün Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde yüzleştirme yapıldı.
Sirer Doğan, eşi Gülüşen Doğan, çocukları Mete ve Kaan Doğan, Ahmet ve Osman Gökçek ve 6 kişi ile yüzleştirildi.
Emniyetteki işlemlerin ardından Gökçek'in büyük oğlu Ahmet Gökçek ile 5 kişi serbest bırakılırken, Gökçek'in küçük oğlu ile kavgada yer aldığı belirtilen Taşkın Özkale öğleden sonra "meskun mahalde silah atma" ve "müessir fiil" suçlarından Ankara Adliye Sarayı'na sevkedildi. Cumhuriyet Savcısı Ali Kuşçuoğlu tarafından sorgulanan Osman Gökçek ve Taşkın Özkale serbest bırakıldı.
Gazetecilik yaşamına 35 yıl önce başladığını belirten Doğan, "Ancak Başkent Ankara'da basının susturulduğunu gördüm" dedi.
Sivas'tan çocuklarını ziyaret için Ankara'ya geldiğini anlatan Doğan, "Olay günü, bir aracın beni rahatsız etmesi üzerine 5 kez polisi aradım. Gelen olmadı. Dikmen'e vardığımızda bize saldırdılar. Buraya polislik yapmaya gelmedim. Adalet istiyorum" diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:05

İLGİLİ HABERLER