Asayiş
  • 26.6.2016 00:03

Mezarlıkta tabancalı kadın cesedi

İstanbul’da şoke eden olay! Mezarlıkta kadın cesedi…

Gaziosmanpaşa'daki bir mezarlıkta 60 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kadın cesedi bulundu. Olay yerinde bir tabanca bulan polis, intihar veya cinayet ihtimali üzerinde duruyor.
 
İstanbul’da şoke eden olay! Mezarlıkta kadın cesedi…
115
PAYLAŞIM

İstanbul’da 50 yaşlarında bir kadın, mezarlıkta başından silahla vurulmuş olarak bulundu. Cesedin yanıbaşında Y bir de tabanca bulunan kadının üzerinde kimlik bulunmazken intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Foto: SÖZCÜ
 

Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mezarlığı’nın güvenlik görevlileri saat 14.00 sıralarında, bir silah sesi duydu. Sesin mezarlıktan geldiğini fark eden görevliler, çevrede araştırma yaptı. Arama yapan güvenlik personeli, mezarlar arasında, 50 yaşlarındaki bir kadının cesediyle karşılaştı.

Foto: SÖZCÜ
 

İNTİHAR İHTİMALİ

Durum hemen polise bildirilince, İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve Olay Yeri İnceleme uzmanları, adrese sevk edildi. Mezarlığa giden dedektifler, cesedi bulunan kadının yanı başında bir tabanca buldu. Araştırmalarda, tek kurşunla başından vurularak can veren kadının intihar etmiş olabileceği değerlendirildi. Ancak cinayet ihtimaline karşı çevresindeki güvenlik kamera görüntüleri toplanarak, görgü tanıklarının ifadeleri de alındı.

Foto: SÖZCÜ
 

İncelemelerin ardından ölen kadının cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderilirken, cesetin kimlik tespiti için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Foto: SÖZCÜ

Güncellenme Tarihi : 26.6.2016 00:25

İLGİLİ HABERLER