Asayiş
  • 6.3.2015 10:22

Minik kardeşleri babalarının sevgilisi öldürmüş

Sürpriz bir şekilde ortaya çıkan tanık, 14 yıl önce esrarengiz bir şekilde kaybolan 7 ve 2 yaşındaki kardeşleri Gülhan G.'nin öldürdüğünü ileri sürdü. Gülhan G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pendik'de 23 Aralık 2001'de meydana gelen olayda, 7 ve 2 yaşında olan Derya ve Deniz adlı iki kardeş ortadan kayboldu. Gazetelere ilan veren, TV'lere çıkan anne Ayten G. çocuklarını bulmak için çalmadık kapı bırakmadı. Anne Ayten G., bir başka kadınla yasak aşk yaşadığını iddia ettiği kocasının çocukları intikam için kaçırdığından şüpheleniyordu. Daha sonra da boşandı.

14 yıl sonra Anadolu Cumhuriyet savcılığına başvuran ve ismi saklı tutulan, olay tarihinde 12, şimdi ise 26 yaşında olan bir genç kadın, Derya ve Deniz adlı iki kardeşin katil zanlısını tanıdığını belirtti. Çocukları o dönem baba Doğan G. ile sevgili olan Gülhan G.'nin öldürdüğünü iddia etti.

Yıllardır vicdan azabı çektiğini belirten sürpriz tanık, " Gülhan G. tedirgin ve telaşlıydı. Ellindeki poşetleri taşıyamadığını söyleyerek benden yardım istedi. Poşetleri çöp konteynırına attı. Poşetlerde cesetler vardı. Daha sonra da bana bu konudan kimseye bahsetmememi söyleyerek tehdit etti. Çocuk olduğum için çok korktum. Daha sonra da konteynırın koktuğunu belirterek belediyeye aldırttı. Bu olayı bir türlü unutamıyorum. Gülhan G. bir süre sonra çocukların babasıyla evlendi. Sanırım çocuklar önünde engeldi" dediği öğrenildi.

Savcılık talimatıyla Gülhan G. gözaltına alındı. Gülhan G. "canavarca hisle kasten öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine kondu. 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:45

İLGİLİ HABERLER