Asayiş
  • 3.4.2012 01:53

Müdürün cinsel organı internete düştü

Tekirdağ'da inanılmaz bir cinsel rezalet yaşanıyor.
Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Eğitim Denetmenleri Başkanı E.M.'nin, makamındaki bilgisayarından kendisini web kamerasıyla izleyen başka birine cinsel organını gösterdiği video internetteki paylaşım sitesine konuldu.
Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Eğitim Denetmenleri Başkanı olan ve 2 yıl önce eşi vefat eden 2 çocuk babası 52 yaşındaki E.M.’ye ait cinsel içerikli bir video sosyal paylaşım sitesine konuldu. Görüntülerde, makamındaki bilgisayardan web kamerasıyla karşısındaki öpücükler gönderen E.M. görüntülerin sonunda ise kamerayı aşağı indirerek cinsel organını gösteriyor.

Bu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından E.M., Tekirdağ Valiliği tarafından görevden alınarak hakkında soruşturma başlatıldı. 2005 yılında Edirne’den Tekirdağ’a İlköğretim Müfettişi olarak atanan E.M.’nin 2 yıldır Eğitim Denetmenleri Başkanlığı görevini sürdürdüğü belirtildi.

VALİLİĞE E-POSTA İLE GELDİ

Tekirdağ Valiliği konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada E.M.’nin görevinden uzaklaştırıldığı ve hakkında soruşturma açıldığı belirtildi. Valilik açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Valiliğimiz e-posta adresine 02 Nisan 2012 tarihinde 12.42.56 sn’de gönderilen, İlimiz Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı E.M. ile ilgili görüntülü e-posta hakkında kamuoyuna açıklama yapılması ihtiyacı hasıl olmuştur. Gönderilen bu e- postanın incelenmesinden, görüntülerin soruşturularak yasal çerçevede gereğinin yapılması ile ilgili yasal süreç başlatılmıştır. Söz konusu görüntülerle ilgili soruşturmanın selameti bakımından İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı E.M. görevden uzaklaştırılmıştır. Valiliğimizce konunun soruşturulması amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığı’ndan Denetim Elemanı talep edilmiştir. Söz konusu görüntüler ile ilgili sonuç, soruşturma sonucu açıklığa kavuşacaktır. Tüm bu işlemler yasal süreç içerisinde zaman kaybetmeksizin yerine getirilmektedir."

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Denetmenleri Başkanı görevinden uzaklaştırılan E.M.’nin 2010 yılı Temmuz ayında eşini kaybettiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:08

İLGİLİ HABERLER