Asayiş
  • 21.10.2015 16:30

Müge Anlı'da dehşet itiraflar

Gaziantep’te yaşayan 50 yaşındaki Ali Sönmez (78), tedavi gördüğü hastaneden yakınları ile birlikte ayrılmış ve ailesi 50 günder kendisinden haber alamamıştı. Yaşlı adamın yakınları polise ve ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programına müracaat etmişti. Canlı yayınlanan programa telefonla bağlanan kayıp Ali Sönmez'in kızı Fatma Sönmez, Mahey ismiyle tanınan sevgilisi Mahir Ötürk’ten, babasını hırpalayıp bir tarafa atmasını istediğini itiraf etti. Program ekibinin ulaştığı Fatma Sönmez, "Babam, köylümüz olan Mahey Öztürk ile ilişkime karşı çıkıyordu. Ben de kendisini korkutmak için sevgilimden destek isteyerek, 'Onu hırpayalıp bir kenara atın' dedim" şeklinde konuştu. Bu sözler başta Müge Anlı olmak üzere stüdyodaki herkesin kanını dondurdu. Programda yayınlanan ve kayıp Ali Sönmez’in hastaneden ayrıldığı anları da kaydeden kamera görüntülerini de inceleyen polis, Fatma Sönmez’i gözaltına aldı. Kamera görüntülerinde yer alan yaşlı kayıp Ali Sönmez ile hastaneden ayrılan Fatma Sönmez’in sevgilisi Mahir Öztürk, yaşlı adamın torunu Ali Sönmez ve soyadı belirlenemeyen Suriye uyruklu İbrahim’i arıyor.

Fatma Sönmez'in sorgusu sürerken, polisin Ali Sönmez, Mahir Öztürk, Suriyeli İbrahim adlı kişinin yakalanması için başlattığı soruşturma sürüyor.

CANLI YAYINDA İTİRAFTA BULUNAN KADIN SERBEST BIRAKILDI

Gaziantep'te 50 gün önce kaybolan babasının darp edilmesi için sevgilisinden yardım istediğini canlı yayında itiraf eden ve ardından gözaltına alınan Fatma Sönmez, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep’te 50 gün önce yakınlarıyla hastaneden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 78 yaşındaki Ali Sönmez'le ilgili özel bir televizyon kanalındaki Müge Anlı'nın programına telefonla bağlanan Fatma Sönmez, sevgilisinden babasını hırpalayıp bir tarafa atmasını istediğini canlı yayında itiraf etmişti. Programın ardından gözaltına alınan Fatma Sönmez, emniyetteki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilmişti. Fatma Sönmez, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sönmez'in ailesinden sıkıntı yaşayacağını belirtmesi üzerine kadın sığınma evine gönderileceği belirtildi.

MEHMET BULUT

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:56

İLGİLİ HABERLER