Asayiş
  • 21.9.2006 14:09

MÜSTEHCEN SORUYA HASTANE KILIFI!..

Denizli’de, telefonla aradıkları kişilere kendilerini Denizli Devlet Hastanesi doktoru olarak tanıtan bazı kişilerin, müstehcen sorular yönelttikleri iddia edildi.
      Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mithat Ekici, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde, hastaneyle ilgisi olmayan bazı kişilerin, "anket çalışması" adı altında telefonla görüştükleri kişilere "müstehcen sorular yönelttikleri" şeklinde şikayetler aldıklarını belirtti.
      Denizli Devlet Hastanesinin herhangi bir anket çalışmasının olmadığını ifade eden Ekici, şunları kaydetti:
      "Kendilerini hastanemiz doktoru olarak tanıtan ve anket yapmak istediklerini söyleyen bazı kişilerin, müstehcen sorular sordukları, başhekimliğimize yapılan şikayetlerden anlaşılmaktadır. Denizli halkını bu konularda uyararak, bu kişilerin hastanemizle ilgisi olmadığını ve hastanemizde herhangi bir anket çalışması yapılmadığını belirtmek istiyorum.
      Bu tür rahatsızlıklar yalnızca telefonla olmayabilir. Farklı yollara da başvurulabilir. Bu nedenle tüm vatandaşları, karşılaşabilecekleri her türlü rahatsızlıklara karşı uyarmak istiyorum. Eğer biz herhangi bir anket çalışması yapacaksak, bunu Denizli halkına önceden basın yoluyla duyuruyoruz."

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:26

İLGİLİ HABERLER