Asayiş
  • 4.5.2016 18:16

Neresinden baksanız iğrençlik...

Bakırköy'de eşi Çağla T.'yi para karşılığı pazarlayan Abdülkadir T. (26), aracında uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Katilin Çağla T. ile birlikte olan Şahin T. olduğu ortaya çıktı. Cinayet anı saniye saniye kameralara yansıdı.  

Edinilen bilgilere göre olay, 2 Mayıs Pazartesi günü saat 09.00 sıralarında Bakırköy Cevizlik Mahallesi Halis Kıran Sokak’ta meydana geldi. Eşi tarafından para karşılığında cinsel birliktelik için pazarlanan Çağla T., geceyi Bakırköy'de Şahin T.’nin evinde geçirdi. Burada Çağla T., Şahin T.'ye, kocasından şiddet gördüğünü ve eve geri gitmek istemediğini söyledi. Sabah eşinin belirledikleri saatte gelmemesi üzerine Abdülkadir T. ise Bakırköy'de Şahin T.'nin evinin önüne geldi. Şahin T. ile konuşan Abdülkadir T. ya karısının kendisine teslim edilmesini, ya da bir gecelik ücretinin daha verilmesini istedi. Yaşanan tartışma sonucunda silahını çeken Şahin T., arabanın içinde olan Abdülkadir T.'ye iki el ateş etti. Omzundan ve göğsünden yaralanan Abdülkadir T., olay yerinde hayatını kaybetti. Abdülkadir T.’nin cenazesi incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

  Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 3 Mayıs’ta 5 kişiyi gözaltına aldı. Gayrettepe’deki Cinayet Büro Amirliği’nde sorguları tamamlanan Çağla T. ve katil zanlısı Şahin T.’nin yanı sıra, olay anında Şahin T.'nin yanında bulunan V.K. (21), M.T. (36) ve B.T. (22) gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Abdülkadir T. siyah bir otomobilile Şahin T.’nin evinin bulunduğu sokağa geliyor. Katil zanlısı Şahin T. ve arkadaşları, Abdülkadir T.'nin bulunduğu otomobili yumruklamaya başlıyor. Bunun üzerine Abdülkadir T., aracıyla geri geri gitmeye başladığı sırada Şahin T., araca doğru iki el ateş ediyor. Ağır yaralanan ve daha sonra olay yerinde hayatını kaybeden Abdülkadir T.'nin kullandığı araç kontrolden çıkıp bir ağaca çarparak duruyor. Katil zanlısı Şahin T. ve arkadaşları ise olay yerinden koşarak uzaklaşıyor.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:06

İLGİLİ HABERLER