Asayiş
  • 23.6.2018 00:02

Nişanlı çifti trafik canavarı ayırdı

Geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden 21 yaşındaki Hilal Poyraz`ın 4 ay sonra giyeceği gelinliği tabutuna sarılırken, aynı kazada ayakları kırılan nişanlısı cenazeye tekerlekli sandalyede geldi.

Alınan bilgilere göre; Bilecik`ten 4 ay sonra evleneceği nişanlısı ve 2 arkadaşıyla, evlendikten sonra oturacakları Afyonkarahisar`a ev bakmaya giden Hilal Poyraz`ın içinde bulunduğu otomobil, Eskişehir - Afyon karayolu Çifteler kavşağı yakınlarında dün gece kaza yaptı. Yusuf P. idaresindeki otomobil içinde bulunan Erdal D. ve Hilal Poyraz`ın nişanlısı olan Hüseyin Kardeş yaralandı. Yaşanan kazada araçtan fırlayan 21 yaşındaki Hilal Poyraz olay yerinde hayatını kaybetti.

Acı veda! Evleneceklerine 4 ay kala...

Hilal Poyraz`ın cenazesi bugün memleketi Bilecik`in Gölpazarı ilçesinde merkez İsmetpaşa Mahallesi Cami`nde Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Gölpazarı Reşadiye Mezarlığına defnedildi.

Acı veda! Evleneceklerine 4 ay kala...

4 ay sonra giyeceği gelinliği tabutuna sardılar4 ay sonra düğün günü alan genç çiftten hayatını kaybeden Hilal Poyraz`ın tabutunun üzerine o gün giyeceği gelinlik sarıldı. Bu tablo tüm ilçe halkını gözyaşlarına boğarken, acılı aile ayakta durmakta güçlük çekti. Tekerlekli sandalye ile geldi Aynı kazada ayakları kırılan ve Afyonkarahir`da Jandarma Uzman Çavuş olarak görev yapan Hüseyin Kardeş, cenazeye tekerlekli sandalye ile geldi. Kucağında nişanlısı ile çekilen fotoğrafı olan Kardeş`in gözyaşları sel oldu.

Acı veda! Evleneceklerine 4 ay kala...

Dün mezun olacaktıÖte yandan Bilecik Şeyh Edebali Üniversite Osmaneli Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olan Hilal Poyraz`ın dün Bilecik`te saat 18:00`da düzenlenen mezuniyet törenine katılarak, okuduğu bölümden mezun olacağı ve genç çiftin 2 ay önce Bilecik`te nişanlanarak, 27 Ekim`de dünya evine girecekleri öğrenildi.

Acı veda! Evleneceklerine 4 ay kala...

Güncellenme Tarihi : 22.6.2018 23:58

İLGİLİ HABERLER