Asayiş
  • 26.6.2016 01:15

Nişanlısının doğum gününde annesi ile yattı

İngiltere'nin saygın medya kuruluşlarından The Sun'ın itiraf bölümüne gelen bir olay, akıllara durgunluk verecek cinsten.

23 yaşındaki bir erkek, nişanlısının annesiyle birlikte olduğunu itiraf etti. Kendisinin 23, nişanlısının 21 yaşında olduğunu söyleyen genç, ilişkilerinin 4 yıldır mutlu bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Sevgilisinin doğum gününde nişanlandıklarını söyleyen genç, nişanlısının 38 yaşındaki annesinin nişan için İskoçya'dan geldiğini ve bekar olduğunu belirtti.

Törenden sonraki günün  Sabahında nişanlısının sabah işe gittiğini belirten genç,  evde nişanlısının annesiyle ilişkiye girdiğini ve bundan büyük pişmanlık duyduğunu açıkladı.

İlk başta kadının kendisine bundan kimseye bahsetmeyeceğini söylediğini bildiren 23 yaşındaki genç, daha sonra kadının fikrini değiştirdiğini söyledi.

Nişanlısının annesinin bir şeylerin yanlış olduğunu söylediğini beirten genç adam, "Şu anda yaşadıklarımızı nişanlıma anlatmayı planladığını söylüyor. Ne yapacağımı bilemiyorum" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 26.6.2016 01:19

İLGİLİ HABERLER