Asayiş
  • 6.7.2015 13:27

Önce eşini sonra kendisini silahla vurdu

Edinilen bilgiye göre olay sabah saat 07.00 sıralarında Osmangazi Mahallesi TOKİ bölgesinde DY-1 blok önünde meydana geldi. Şiddetli geçimsizlikten dolayı eşinden uzaklaştırma cezası alan Mustafa Örencik (47), eşi Yasemin Örencik (47) ile görüşmek için evine geldi. Eşinin görüşmek istemediği Mustafa Örencik, evin kapısını zorlayarak kırmaya çalıştı. Bu sırada evden kaçmaya çalışan Yasemin Örencik'in peşinden koşan koca, kadını apartmanın dışındaki merdivenlerde pompalı tüfek ile vurdu. Mustafa Örencik eşini vurduktan sonra elindeki pompalı tüfek ile kendine sıktı.

YAKINLARI ARASINDA DA TARTIŞMA ÇIKTI

Komşuları tüfek sesi üzerine dışarı çıkınca yerde kanlar içinde yatan 2 şahsı gördü ve durumu polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde kanlar içinde yatan 2 şahsın hayatını kaybettiğini bildirdiler. Yapılan incelemelerin ardından cenazeler Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Cenazeler daha sonra da otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Bu sırada Bilecik Devlet Hastanesi morgu önünde iki aile arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

BARIŞMA İSTEĞİ HEP REDDEDİLDİ

Mustafa Örencik’in Bilecik Belediyesi'ne bağlı bir temizlik firmasında çalıştığı, geçimsizlik yüzünden kendisinden ayrı yaşayan eşi ve yanında kalan 2'si kız 3 çocuğunu görmek ve yeniden barışmak için sürekli girişimlerde bulunarak ev geldiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:29

İLGİLİ HABERLER