Asayiş
  • 21.3.2018 01:10

Otele iş görüşmesine giden eski karısını delik deşik etti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otele iş görüşmesi için giden talihsiz kadın, görüşme dönüşü evinde eski kocasının saldırısına uğradı. Karnından ve başından bıçaklanan kadının durumu ağır Antalya'nın Manavgat ilçesinde otele iş görüşmesi için giden kadın, eve döndüğünde eski kocası tarafından karnından ve başından bıçaklandı. Ağır yaralanan kadının durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

BAŞINDAN VE KARNINDAN BIÇAKLADI

Olay, Sarılar Mahallesi 3004 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 çocukları bulunan İrfan A. ve Ayşe A., 2014 yılı Manavgat Adliyesinde görülen dava ile anlaşmalı olarak boşandı. Haberler.com'dan alınan bilgiye göre, bir süredir çalışmayan Ayşe A, olay günü bir otele iş görüşmesine gitti. Akşam eve gelen Ayşe A., iddiaya göre evde kendisini bekleyen eski kocası İrfan A. tarafından karnından ve başından bıçaklandı.

Otele iş görüşmesine giden kadına büyük şok!

KAFATASINDA KIRIK VAR

Ayşe A., feryatlarını duyan komşularının haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Karnında ve başında bıçak darbesi bulunan aynı zamanda kafatasında kırık olduğu belirlenen talihsiz kadının durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Otele iş görüşmesine giden kadına büyük şok!

POLİS HERYERDE ONU ARIYOR

Olay yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri kaçan İrfan A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: Antalya'da iş görüşmesinden dönen kadın eski kocası tarafından bıçaklandı

Otele iş görüşmesine giden kadına büyük şok!

Güncellenme Tarihi : 20.3.2018 23:52

İLGİLİ HABERLER