Asayiş
  • 19.9.2014 00:51

Öz kızına defalarca tecavüz etti

Baba E.E. ve anne C.E., iddiaları doğrulayıp suçlarını itiraf etti. Zanlılar Antalya Adliyesi’ne sevk edildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Habipler Mahallesi 5642 Sokak'ta müstakil bir evde bir babanın engelli kızına tecavüz edip doğan bebekleri evin bahçesine gömdüğü ihbarı üzerine harekete geçti. Sabah saatlerinden gece geç saatlere kadar evin bahçesinde kepçe ve kazmalarla gömüldüğü iddia edilen bebekler için arama çalışması başlatılmış ancak aramalardan bir sonuç alınamadı. Bu sırada iddiaların odağındaki aile gözaltına alındı. İddialar hakkında konuşmayan baba E.E. ve anne C.E. bugün suçlamaları kabul etti.

14 YAŞINDAN BERİ TECAVÜZ EDİYORMUŞ
Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde alınan ifadelerde baba E.E., kızı A.E.’ye 14 yaşından bu yana tecavüz ettiğini ve erken doğumla 5 aylıkken dünyaya gelen bir bebeği bahçeye gömdüğünü, diğer iki bebeği de sokağa attığını itiraf etti.
Anne C.E.’nin 6 yıl süren bu tecavüz olayını korktuğu ve şiddet gördüğü için ihbar edemediğini söylediği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemlerin ardından zanlı E.E. ve C.E. ile A.E. Antalya Adliyesi’ne sevk edildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:43

İLGİLİ HABERLER