Asayiş
  • 13.10.2017 16:36

Pendik'te okulda 3 öğrenci vuruldu

Pendik'te iddiaya göre bir okula giren kimliği belirsiz şahıs 3 öğrenciyi silahla yaralayarak intihar girişiminde bulundu.

İstanbul'dan gelen son dakika haberine göre okulda silahlı saldırı meydana geldi. Pendik'te iddiaya göre bir okula giren kimliği belirsiz şahıs 3 öğrenciyi silahla yaralayarak intihar girişiminde bulundu.

İstanbul Pendik'te bir okula silahlı saldırı yapıldı, yaralı öğrenciler var!. Saldırgan intihar girişiminde bulundu

Pendik'te lise önüne gelen bir şahıs önce pompalı tüfekle okuldan çıkan öğrencilerin üzerine ateş açtı, ardından bileğini keserek intihar girişiminde bulundu. Üç öğrenci olayda yaralanırken, intihar girişiminde bulundu.
Pendik İstanbul Ticaret Odası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önüne gelen kimliği belirsiz bir kişi elinde av tüfeğiyle okula geldi. Okuldan çıkan öğrencilere , şahıs ateş açtı. Olayda üç öğrenci yaralanırken, şahıs okulun içine girdi. Okul içinde bileklerini kesen şahıs, intihar girişiminde bulundu. Şahsı ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öte yandan iddiaya göre saldırganın okulda okuyan bir kız öğrenciye aşık olduğu ve kızı başka erkeklerle birlikte görünce sinirlenip tüfekle olay yerine geldiği öğrenildi. Şahıs daha sonra kızın yanındaki şahıslar ateş açarak, intihar girişiminde bulunduğu belirtildi. Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor.

İHA mahabrinin verdiği bilgiye göre; Yaralanan öğrencilerden biri hayatını kaybetti

Güncellenme Tarihi : 13.10.2017 16:57

İLGİLİ HABERLER