Asayiş
  • 12.2.2014 19:29

Polis, otomobilde tecavüzü suçüstü bastı

TEKİRDAĞ’da mermer ustası 36 yaşındaki E.G., sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştığı 15 yaşındaki lise öğrencisi erkek G.K.’ye otomobilinde tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

İddiaya göre, eşinden ayrı yaşadığı öğrenilen bir çocuk babası 36 yaşındaki E.G., bir süre önce sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı lise öğrencisi G.K. dün buluştu. Otomobille gezmeye çıkan E.G. ile G.K. akşam saat saatlerinde yanlarına yiyecek alıp şehir çıkışındaki Malkara Caddesi üzerinde durdu. Bölgede devriye gezen resmi polis ekibi otomobilden şüphelenerek yanlarına gittiğinde E.G. ile G.K.’yı uygunsuz bir şekilde yakaladı. Ardından Çarşı Polis Merkezi’ne götürülen G.K., şüpheli E.G.’nin kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Suçunu itiraf eden E.G.’den polis merkezine gelen G.K.’nin ailesi de şikayetçi oldu. Şüpheli E.G. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgunun ardından nöbetçi mahkeme tarafından ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak ve çocuğun cinsel istismarı’ suçlamasıyla tutuklanarak Tekirdağ T Tipi kapalı cezaevine götürüldü. Mermer atölyesinde ustalık yaptığı öğrenilen şüpheli E.G.’nin bir süredir eşinden ayrı yaşadığı bildirildi.
TEKİRDAĞ,(DHA)- 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 07:43

İLGİLİ HABERLER