Asayiş
  • 26.5.2018 12:38

Polis otosunda tecavüz rezaleti

Beylikdüzü’nde, 28 yaşındaki P.T.’ye, evine bırakmak için polis aracına bindirip, ön koltukta meslektaşı otururken arka koltukta tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklanan Polis memuru S.E. “P.T. ile zorla birlikte olmadım. Kendisine güvenerek öpüştüm. Benim hakkımda şikayetçi oldu. Öpüşürken rızası vardı. Bunun dışında bir şey olmadı” dedi.

POLİS MEMURU: ONA GÜVENDİM KENDİSİNDEN ZARAR GELMEYECEĞİNE İNANDIM

Sanık S.E. ekip otosuyla görev yaptığı sırada 02:00 sıralarında P.T.’yi görünce tanıdığı için U dönüşü yapıp yanına gittiğini söyleyerek, “P.T. bir iki kez gülümser gibi bize baktı. Sanki bizim gelip gelmediğimizi kontrol eder vaziyetteydi. Bunun üzerine ben P.T.’nin yanında aracı durdurdum. ‘Naber, Nasılsın?’ dedim. P.T.’ de bana ‘Sağol iyiyim sen nasılsın?’ dedi. 2017 yılının kurban bayramının ilk günü tanıştığım biriydi. P.T.’ye ‘Gel gezelim’ dedim. P.T.’ de ‘Tamam olur’ diyerek sağ arka kapıyı açıp aracın arkasına oturdu. Akabinde Marmara Mahallesi’nde bulunan ikametime doğru gittim. Giderken de P.T.’ye nereden geldiğini sordum. Taksim’den geldiğini söyledi. Beylikdüzü’nde çok fazla gezilecek yerlerin olmadığını Gürpınar Sahili’nin güzel ancak kalabalık olduğunu belirtti. P.T. bana Gürpınar Sahili’ni sevdiği izlenimini verdi. Bu şekilde diyalog halindeydik. Bu sırada yolda P.T., R.Y.’ye hitaben ‘Sen niye konuşmuyorsun’ diye laf attı. R.Y. de beklemediği bir soru olduğu için ‘Konuşmak zorunda değilim’ dedi. P.T. biraz zaman geçtikten sonra evlerimizin nerede olduğunu sordu. Bu sorusundan sonra ben sağ elimi arkaya doğru uzattım. Bir süre el ele tutuştuk. Ben araç kullandığım için elimi geri çektim. Aracı binamın önünde durdurdum. R.Y. ‘Şarj aletimi alacağım, istersen sen de gel’ dedim. P.T. ise ‘Yok sağ ol’ dedi. Şarj aletimi alıp geri geldim. Amacım Gürpınar Sahili’ne gitmekti. Siteden çıktıktan sonra P.T. şu cümleyi kullandı, ‘Aramızda ne yaşanırsa yaşansın aramızda kalacak başkaları bana güvenmiyor olabilir ancak sen bana güvenebilirsin’ dedi. Bu bana ilginç geldi. R.Y.ye baktım. R.Y. de tebessüm etti. Bu güvenle ilgili kurduğu cümle ile bir an kendisine güvendim. P.T.’den zarar gelmeyeceğine inandım. Kavaklı Sahili’ne yakın bir yerde durdum. P.T.’ye doğru döndüm, ‘Yanına geleyim mi?’ dedim. R.Y.’ye ‘Ben arkaya geçiyorum’ dedim. P.T. ile göz göze geldik, benden peçete istedi. Nedenini diye sordum. ‘Rujum üniformana bulaşmasın’ dedi.

R.Y.’den peçete istedim. P.Y. de  ‘Peçete yok’ dedi. P.T.’nin peçeteyi beklediğini gördüm. R.Y.’den A4 kağıdı istedim. P.T. kendisine verdiğim bu kağıdı öperek kırmızı renk rujunu sildi. Daha sonra göz işaretiyle R.Y.’nin araçtan inmesini istedi. Ben de ‘Gerek yok’ diye cevap verdim. Sonra P.T. ile göz göze gelerek öpüşmeye başladık. R.Y.’nin tam arkasındaydık” dedi. Durumun öpüşmeden ileri gitmediğini söyleyen S.E. cinsel ilişkiye girmediklerini söyledi.

 

Güncellenme Tarihi : 26.5.2018 12:39

İLGİLİ HABERLER