Asayiş
  • 1.10.2014 23:19

Polisten kaçarken takla attılar

Kazanın ardından yakalanan 4 kişiden biri yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İnegöl ilçesinde 12 yaşındaki Gizem Z.’yi evinden kaçırmak isteyen şahıslar, kızın ailesi tarafından evden dışarı çıkarıldılar. Olayın ardından G.Z.’nin yakınları şahısların evini bastı. G.Z.’nin yakınları Emre Ç., Olgun Ç., Mehmet K. ve Levent H. şahıslara pompalı tüfekle tehditler savururken, ihbar üzerine emniyet ekipleri olay yerine geldi. Ekipleri gören G.Z.’nin yakınları, geldikleri araçla kaçmaya başladılar. Orhaniye Caddesi’nden Avarlar kavşağı istikametine gitmekte olan aracı yakalamak için tüm araçlı ve motosikletli ekipler seferber oldu. Kovalamaca sırasında Emniyet ekipleri, MOBESE sisteminden de yararlanarak kaçan aracın izini sürdü.

POMPALIYI DEREYE ATTILAR
Mesudiye Mahallesi’ne yönelerek Bedre deresinin kenarından geçen araçtakiler pompalı tüfeği ve mermileri dereye attı. Hızla ilerleyen otomobil, yolun kenarında park halindeki bir araca da çarptı.
Patika yolda kontrolden çıkan otomobil, takla atarak ters durdu. Araçtan kaçmak isteyen şahıslar emniyet ekiplerince yakaladı.
Kazada yaralanan Levent H., ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisi tamamlanan Levent H. ile diğer 3 kişi emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Öte yandan polis ekipleri dereye atılan pompalı tüfeği de buldu.
Olayla ilgili tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:23

İLGİLİ HABERLER