Asayiş
  • 21.10.2016 09:20

Restoranda çocuğu döven adamla ilgili yeni iddia

Ordu'da bir restoranın oyun bölümünde, 2.5 yaşındaki çocuğa defalarca tokat atan Şükrü Uyar'ın görüntülerine tepki yağmıştı. İddiaya göre Uyar, ifadesinde garsona kızdığı için çocuğu dövdüğünü söyledi

Ordu’nun Gülyalı İlçesi’nde sevgilisi olduğu öne sürülen kadının önceki eşinden olan 2.5 yaşındaki oğlu Ç.B.A.’yı restoranda feci şekilde dövdüğü için tutuklanan Şükrü Uyar’ın, ifadesinde garsona kızdığı için çocuğu dövdüğünü söylediği iddia edildi.

Bir sağlık kurumunda çalışan Uyar, yaklaşık iki hafta önce sevgili olduğu öne sürülen B.A. ile bir restorana gitmiş, genç kadının ilk eşinden olan oğlu Ç.B.A.’yı oyunsalonunda feci şekilde dövmüştü. Güvenlik kamera görüntülerine de yansıyan olayın ardından B.A.’nın şikâyeti üzerine gözaltına alınan Şükrü Uyar tutuklandı.

Birkaç gün sonra denetimli serbestlikle tahliye edilen Uyar, savcının itirazı üzerine önceki gün yeniden tutuklandı.

Habertürk'ün haberine göre Şükrü Uyar’ın ifadesinde olayı bir anlık öfke sonucu garsona kızdığı için gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi. Davaya müdahil olduklarını belirten Ordu Baro Başkanı Murat Poyraz, mağdur çocuğa psikolojik destek verilmesini sağladıklarını söyledi.

Poyraz, “Önce başsavcımız ardındananne ile görüştük. Anneden vekâletname aldık. Sosyal Hizmetler, danışmanlık vermeye başladı” dedi.

NE OLMUŞTU?

Ordu’nun Fatsa ilçesinde bir sağlık kurumunda memur olarak çalışan Uyar, bir süredir arkadaşlık yaşadığı B.A. ile Gülyalı ilçesindeki bir restorana yemeğegitti. Uyar, yemek yedikleri sırada B.A.’nın 2,5 yaşındaki oğlunu restoranınçocuk oyun bölümüne giderek bir anda dövmeye başladı. Oyun bölümünde bulunan çocukların şaşkın bakışları arasında 2,5 yaşındaki çocuğa defalarca tokat atan Şükrü U., bununla yetinmeyerek çocuğu yere yatırıp sert bir şekilde darp etti.

Darp görüntüleri restoranın güvenlik kamerasına da yansıdı. Sesler üzerine olay yerine gelen B.A., Şükrü Uyar’dan şikayetçi oldu.

Güncellenme Tarihi : 21.10.2016 09:25

İLGİLİ HABERLER