Asayiş
  • 23.7.2017 09:03

Samsun'da silahlı kavga: 2 kişi öldü

Samsun'un Çarşamba İlçesi’nde iki grup arasında çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. Birbirlerine ateş eden iki grupta 2 kişi öldü, 1’İ ağır 2 kişi de yaralandı.

Olay, dün gece Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde meydana geldi. Cadde üzerinde yürüyen iki grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. 

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine tabancayla ateş etti. Ortalık bir anda savaş alanına döndü. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Silahlı saldırıya uğrayan Aktuğbey Tekcan (20) ile Murat Aşar olay yerinde hayatını kaybederken, Göktuğbey Tekcan (18) ile Mustafa Semercioğlu (26) ise yaralandı.

Yaralılar, Çarşamba Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahale ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen 2 kişi kurtarılamadı.

Samsunda ortalık savaş alanına döndü: 2 kişi öldü

Samsun Valiliği yaptığı açıklamada, il merkezinden takviye ekip gönderilerek gerekli güvenlik önlemlerinin alındığını bildirdi. Soruşturma Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülüyor.
Güncellenme Tarihi : 23.7.2017 10:26

İLGİLİ HABERLER