Asayiş
  • 15.10.2014 01:49

Sevgilisinin kızına tecavüz etti

Sanık Metin Ç., "Annesiyle 7 yıldır ilişkimiz var. Kendisine bir şey yapmadım. Bana iftira attığını söylediği ses kayıtını da size verdim" diye savunma yaptı.

Olay, 2012 yılı Şubat ayında Samsun’un İlkadım İlçesi’nde meydana geldi. Dolmuş şoförlüğü yapan evli ve 2 çocuk babası Metin Ç., 7 yıl önce tanıştığı evli, 2 çocuk annesi 36 yaşındaki E.D. ile arkadaşlık etmeye başladı. İddiaya göre Metin Ç., kadının olay tarihinde 15 yaşındaki kızı B.D.’ye tecavüz etti.  Şikayet üzerine gözaltına alınan çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. B.D.’ye tecavüz etmek suçundan Samsun 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün son kez hakim karşısına çıkan tutuklu sanık, suçlamaları kabul emedi.

B.D.’yi kendi çocuklarından ayırmadığını hatta nefes darlığı şikayeti olduğu için ona cihaz aldığını söyleyen sanık, "B.D. ve annesi ile hep birlikte pikniğe giderdik. Kendisine elimi bile sürmedim. İhtiyaçlarını karşıladım. Babası ona şiddet uyguladığı için kendisine acıyordum. Tutuklanmadan 3 ay önce parkta bir çocukla tanıştığını ve onunla ilişkiye girdiğini bana söylemişti. Şimdi bana iftira atıyor. Bana iftira attığını söylediği ses kaydını da size delil olarak verdim" dedi.

ANNEME SÖYLEDİM İNANMADI

Daha önceki duraşmaya katılan B.D. ise sanığın kendisini ilk olarak 2010 yılında elle taciz etitğini dile getirerek, "Anneme söyledim. Ama bana inanmadı" dedi. Annesinin sanıkla yaptığı telefon konuşmalarını dinleyerek aralarındaki ilişkiyi öğrendiğini söyleyen B.D., "Annem, sanığa hayatımdan çık. Beni tehdit etme diyordu. Benim yanımda annemi de dövdü. Bir akşam benimle konuşacağını söyleyip arabaya bindirdi. Sonra boş bir alana götürüp burada beni döverek tecavüz etti. Ailemi ve beni öldüreceğini söyleyerek tehdit etti. Korktuğum için bir şey diyemedim. Sonra tecavüzlerine devam etti. Annem sanığın kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini söyleyince, ben de bana yaptıklarını anlattım. Sonra da birlikte gidip şikayetçi olduk" diye konuştu.

Mahkeme heyeti olay nedeniyle genç kızın ruh sağlığının bozulduğunu belirterek Metin Ç.’ye 15 yıl hapis cezası verdi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:04

İLGİLİ HABERLER