Asayiş
  • 29.6.2016 00:16

İstanbul'daki hain saldırıda 32 kişi hayatını kaybetti

Atatürk Havalimanı'ndaki bombalı saldırıdan son dakika haberleri geliyor... İstanbul AtatürkHavalimanı'nda Dış Hatlar Terminali'nde bu akşam patlamalar meydana geldi. İlk bilgilere bir terörist kalaşnikofla X-Ray cihazından geçmeye çalıştı, fark edilince etrafı tarayıp kendisini patlattı. Toplam 2 ya da 3 patlamanın yaşandığı, bu nedenle terörist sayısının daha fazla olduğu belirtiliyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada "Bir terörist, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde etrafa ateş açtı ve kendini patlattı. Hangi terör örgütü biliniyor, ancak teyide ihtiyaç var' dedi. Havalimanına giriş ve çıkışlar kapatıldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin hain saldırıda 28 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Anadolu Ajansı, patlamada 6'sı ağır 60 yaralının olduğunu duyurdu. DHMİ kaynakları 2 canlı bombanın kendini patlattığını belirtti. Yeni bilgilerle haberi güncelliyoruz...

Atatürk Havalimanı’nda canlı bomba saldırısı! 32 kişi öldü 80 yaralı

İstanbul Atatürk Havalimanından şok son dakika haberi: Dış hatlar terminalinde art arda 3 patlama meydana geldi. Patlamada 2'si polis 32 kişi hayatını kaybetti. 88 kişi de yaralandı.

Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Terminali'nin girişinde peş peşe iki ayrı patlama meydana geldi. Patlama sayısının 3 olduğu yönünde iddialar da var. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Önce bir teröristin x-ray cihazından geçmeye çalıştığı, fark edilince etrafı tarayıp kendisini patlattığı yönünde bilgiler var.

SON DAKİKA: İKİ SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Edinilen diğer bilgiye göre ise iki saldırganın olay yerinde öldürüldü.

Güncellenme Tarihi : 29.6.2016 02:00

İLGİLİ HABERLER