Asayiş
  • 25.7.2016 01:32

İşte iki polisi şehit eden darbeci Yüzbaşı

Cumhurbaşkanı Erdoğan kaldığı oteli basan Yüzbaşı 2 polisi şehit etmiş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan kaldığı oteli basan Yüzbaşı 2 polisi şehit etmiş

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı oteli basan askerlerden olduğu belirtilen ve olay günü skorsky helikopterde kullandığı ağır makineli tüfekle 2 polisi şehit ettiği ileri sürülen Deniz Kurmay Yüzbaşı Haldun Gülmez, Muğla'da çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gülmez'in polisteki ifadesinde darbe girişimini ve polisleri şehit ettiğini itiraf ettiği öğrenildi.

Başlıksız-1

Marmaris İlçesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı oteli bombalayan askerlerden olduğu belirtilen ve olayda yaralanan Deniz Kurmay Yüzbaşı Haldun Gülmez’in İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi tamamlandı.

Marmaris’te darbe girişimi gecesinde skorsky helikopterde ağır makineli tüfek kullanarak polis Nedip Cengiz Eker ve Cumhurbaşkanlığı koruma polisi Mehmet Çetin’i şehit ettiği öğrenilen Yüzbaşı Gülmez, İzmir’de tedavisinin ardından adliye sevk edilmek için Muğla’ya getirildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen ve üzerinde hasta önlüğü bulunan Gülmez, sağlık raporu işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen Yüzbaşı Gülmez’in polisteki ifadesinde ‘skorsky helikopterdeki ağır makinalı silahı kendisinin kullandığını’, ‘darbe girişimini’ ve ‘polisleri şehit ettiğini’ itiraf ettiği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.7.2016 01:41

İLGİLİ HABERLER