Asayiş
  • 26.4.2015 23:00

Suriyeli kadın fuhuşta böyle yakalandı

Adana'da sucuk- ekmek satılan göl manzaralı kaçak barakaya baskın düzenleyen polis, erkeklerle para karşılığı ilişkiye girdiği öne sürülen Suriyeli 38 yaşındaki N.T.'yi yakaladı.

Merkez Çukurova İlçesi'nde Seyhan Baraj Gölü kıyısında fuhuş yapıldığı ihbarını alan polis, sucuk- ekmek satılan ahşap barakaya baskın düzenledi.Barakanın yatmak için kullanılan bölümünü de kontrol eden polis, Suriyeli N.T. ile müşterisini ilişkiye girmeye hazırlanırken yakaladı. İşçi emeklisi Ş.A.'nın sahibi olduğu barakada arama yapan ekipler, bir de kuru sıkı tabanca ele geçirdi. 

Suriyeli kadının 1 yıldan bu yana Türkiye'de fuhuş yaptığı öne sürüldü.Barakanın fuhuş amacıyla kullanılmadığını öne süren sahibi Ş.A. ise, "Bu kadın daha önce farklı 2 kişiyle birlikte gelmişti.O zaman da rahat hareket edebilecekleri yer sormuşlardı, ben de yattığım kapalı alanı kullanmalarına izin vermiştim. 

Beğenmişler, yine sucuk ekmek yemek için geldiler. Benden rahat hareket edecekleri yer sordular, kendi yattığımı yeri gösterdim.Fuhuş yapıldığından haberim yoktu" iddiasında bulundu. 

Türkçe bilmediği için polisle anlaşmakta zorluk çeken N.T., müşterisi ve baraka sahibi polis karakoluna götürüldü.
VATAN GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:48

İLGİLİ HABERLER