Asayiş
  • 5.4.2014 09:28

Tartıştığı eski sevgilisinin 2 kızını vurdu

Sabriye Kerem’in evine gelen eski sevgilisi Süleyman Piricçi ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kerem’in kızları Gülizar ve Şefiye, Piricçi’yi evden çıkması için uyardı. Süleyman Piricçi, polisi aramak isteyen kızları yanındaki tabancayı çekerek tehdit etmeye başladı. İki kızın polisi aramak istemesi üzerine tabancasını ateşleyen Süleyman Piriççi, Gülizar Vatansever’i göğsünden ve kalçasından, Şefiye Vatansever’i de el ve başından yaraladı. 4 el ateş eden Süleyman Piricçi silahı göğsüne dayayarak tetiği çekti. Olanları dehşet içerisinde izleyen Sabriye Kerem, tabancayı pencereden sokağa attı.

Silah sesleri üzerine çevredekiler sağlık ekiplerine ve polise durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar yapılan ilk müdahale ardından durumu ağır olan Gülizar Vatansever’i ATATÜRK eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Şefiye Vatansever’i İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Süleyman Piricçi’yi ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan üç kişinin de hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Sabriye Kerem, ifadesine başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülürken daha önce aldığı koruma kararının süesinin 1 yıl önce dolduğu belirlendi. Soruşturma sürdürülüyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 06:19

İLGİLİ HABERLER