Asayiş
  • 12.9.2009 02:38

TECAVÜZE UĞRAYAN KADIN ÇIPLAK HALDE SOKAĞA KAÇTI!..

ESKİŞEHİR’de evine gittiği arkadaşı 30 yaşındaki Ömer Kök ve yanındaki 32 yaşındaki Özkan Seren'nin tecavüzüne uğradığını öne süren evli 3 çocuk annesi 31 yaşındaki N.K., geceleyin üzerinde iç çamaşırıyla kaçıp Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı yurda sığındı. Polis, iki şüpheliye gözaltına alıdı

Olay, bugün saat 03.00 sıralarında Büyükdere Mahallesi’nde meydana geldi. İşlediği bir suç nedeniyle eşi bir süredir cezaevinde bulunan N.K. adlı kadın, 2 yıldan beri arkadaşlık yaptığı Ömer Kök'ün evine gitti. Evsahibi Ömer Kök ile yanındaki Özkan Seren, burada N.K.'ya önce cinsel tacizde bulundu, ardından da tecavüz etti. Bir fırsatını bulan N.K., üzerinde iç çamaşırıyla evden kaçtı, koşarak yakınlardaki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Dumlupınar Öğrenci Yurdu’nun özel güvenlik görevlilerinin yanına gitti. Durumun polise bildirilmesinin ardından, Ömer Kök ile özkan Seren gözaltına alındı.

İki şüpheli, suçlamaları kabul etmedi, N.K. ile kendi isteğiyle ilişkiye girdiklerini söyledi. Ömer Kök, “Biz bu kadınla 2 yıldan bu yana arkadaşız. Sürekli yanımıza gelir. Psikolojik sorunları vardı. Hiçbir neden yokken kaçmış. Bize iftira atıyor. Kendisinden şikayetçiyiz” dedi.

N.K. ise 2 şüphelinin kendisiyle zorla ilişkiye girdiklerini, daha sonra evden çırılçıplak kaçtığını söyledi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri N.K.’nın, ‘Suç uydurmak’, Özkan Seren ile Ömer Kök’ün de ‘Cinsel saldrı ve taciz’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildiklerini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:13

İLGİLİ HABERLER