Asayiş
  • 12.10.2004 00:40

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI: 3 ÖLÜ, 2 YARALI...

RECEP DARI
TEKİRDAĞ - Tekirdağ'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazada araç içersinde sıkışan cesetler, uzun çabalar sonucu çıkarıldı.
Kaza, Tekirdağ-Hayrabolu yolu üzerindeki Kandamış Köyü yakınlarında, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Hayrabolu yönüne gitmekte olan Hikmet Doğdu yönetimindeki 06 ZZP 32 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Yusuf Aslan yönetimindeki 34 BM 5635 plakalı un yüklü kamyonla çarpıştı. Çarpışan araçlar, köprüden şarampole yuvarlanırken, kamyonun altında kalan otomobil sürücüsü Hükmet Doğdu (53) ile birlikte araçta bulunan Cemile Özkan (24) ve Emine Doğdu (18) olay yerinde hayatını kaybetti.
Yaralılar Neriman Doğdu ve Metehan Özkan ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Kamyon sürücüsü Yusuf Aslan ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Kaza sonrası trafik ekipleri, jandarma ve çevredeki vatandaşlar araçta sıkışan cesetleri çıkarmak için uzun süre çaba harcadı. Bir vatandaşın araçtan bebek sesi duyduğunu söylemesi üzerine jandarma otomobil etrafında bebek aradı.
Kaza sonrası devrilen un yüklü kamyondaki unlar, şirketin işçileri tarafından başka bir kamyona yüklendi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:04

İLGİLİ HABERLER