Asayiş
  • 14.1.2013 14:44

Terkedilen kadın canına kıydı

SAMSUN'daki sevgilisi 32 yaşındaki Ufuk Özcan'ın ayrılma kararı üzerine bunalıma giren Gürcistanlı kadın 31 yaşındaki Tamar Dundua tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

Evli olan Ufuk Özcan ile Tamar Dundua, 1.5 yıl önce tanışarak arkadaş oldu. Zaman zaman Türkiye'ye gelen Dundua, sevgilisiyle birlikte oldu. Tamar Dundua, 14 gün önce Gürcistan'dan Samsun'a turist olarak gelerek, Ufuk Özcan ile buluştu. İki sevgili dün akşam tekrar bir araya gelip 55 BU 623 pkalakı otomobille Toptepe Mevkii'ne giderek birlikte içki içti. Özcan, ayrılmak istediğini söyleyince aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında çantasından çıkarttığı ruhsatsız tabancayı başına dayayan Tamar Dundua bir el ateş etti. Ağır yaralanan kadın arabaki Ufuk Özcan ve arkadaşı Y.Ö. tarafından özel bir hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Tamar Dundua'nın beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

Gözaltına alınan Ufuk Özcan ifadesinde, "1.5 yıldır birlikteyiz. Dün akşam buluştuk ve ayrılmak istediğimi söyledim. Tartışmaya başladık. Çantasından silahı çıkartıp kafasına dayadı. 'Silahla şaka olmaz, yapma' dedim ancak ateş etti" dedi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 12:27

İLGİLİ HABERLER