Asayiş
  • 15.12.2004 19:05

TMSF YETKİLİSİ AHMET OCAK : "DEMİREL BÜYÜK BİR SİLAH ÇIKARDI VE 'SENİ BURADA KAYBEDERİZ' DEDİ"

İSTANBUL - Yahya Murat Demirel tarafından rehin alındığı iddia edilen TMSF yetkilisi Ahmet Ocak, "Yahya Murat Demirel küfürler ederek beni bir odaya kapattı. Büyük bir silah çıkardı ve 'Seni burada kaybederiz' dedi" diye konuştu.


TMSF yetkilisi Ahmet Ocak, rehin alma olayını değerlendirdi. Gittiği yerin Demirel'e ait bir avukatlık bürosu olduğunu ve avukatın kapıyı açtığını söyleyen Ocak, "Beni içeri aldılar, çay verdiler. Avukat arkadaşla sohbet ettik. Konuşurken Demirel geldi. Beni ceketimden tutup kaldırdı. Büronun öbür tarafındaki odaya götürdü. Üzerimdeki kimliklerin fotokopisini çektirdi" dedi.
Demirel'in kendisine sert davrandığını öne süren Ocak, "Beni avukatın yanından kaldırdı. İte kaka çıkararak başka bir odaya aldı ve küfür etmeye başladı. 'Bizi tanımıyor musun, biz insanın sülalesini kuruturuz' dedi.

Büyük bir silah çıkardı ve 'Seni burada kaybederiz' dedi. 'TMSF'den geliyorum' dedim. Çok sinirli davrandı. Sonra silahı beline taktı, bağırdı çağırdı. Ortam öyle bir hale geldi ki kendisi de işin içinden çıkamayacağını anladı ve tutanak tutuldu" diye konuştu.


Ahmet Ocak, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bana 'Sen kimsin' diye sordu? 'Ne cesaret buraya geliyorsun' dedi. Ben de 'Çalışmak zorundayım' dedim. Tebligat dün verildi. Yoğun işlerim vardı. Polise söyleyerek şikayetçi oldum. Polisin yanındayken beni tartakladı. Küfürlere maruz kaldım. Çok çirkin bir olay. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Silahı umursamadım. Çünkü özel harekatta yıllarca çalıştım. 'Vur ben korkmam' dedim."

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:27

İLGİLİ HABERLER