Asayiş
  • 26.9.2018 00:58

Traktörle devrildiği 5 metrelik çukurda böyle bulundu

Bolu’da, 3 gün önce evinden traktörüyle ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 65 yaşındaki Yusuf Öznur, ormanlık alana açılmış 5 metrelik çukurda devrilen traktörün altında bulundu. Yaşlı adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Bolu merkeze bağlı Afşar köyünde ikamet eden 65 yaşındaki Yusuf Öznur, 3 gün önce saat 18.30 sıralarında 14 BE 683 plakalı traktör ile Kırha köyündeki akrabasını ziyarete gitti. Gece saatlerinde ziyaret ettiği köyden ayrılan Öznur, bir daha evine dönmedi. Yaşlı adamın evine dönmemesi üzerine ailesi durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Yusuf Öznur'un ailesi ve jandarma ekipleri, yaşlı adamı bulmak için arama çalışması başlattı.

Köylüler lastik izlerini takip ederek buldu

Yaşlı adamın akrabaları, jandarma, UMKE ve AFAD ekipleri tarafından 3 gündür aranan Yusuf Öznur, bugün akşam saatlerinde yapılan arama çalışmasında, Baltalı köyü mevkiinde ormanlık alanda açılan 5 metrelik çukura devrilen traktörün altında bulundu. Yaşlı adamı bulan Ayhan Türk ve İsmail Akdemir isimli vatandaşlar durumu jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Güncellenme Tarihi : 26.9.2018 01:59

İLGİLİ HABERLER