Asayiş
  • 27.5.2006 20:56

TUVALETİNİ YAPARKEN KUYUYA DÜŞÜP BOĞULDU

BURHAN KARADUMAN
MALATYA  - Malatya'da, 28 yaşındaki bir şahıs, gece yolda yürürken tuvalet ihtiyacını gidermek için girdiği kayısı bahçesinde bulunan 20 metre derinliğindeki su kuyusuna düşerek hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Erenli Beldesi'nin Baraj Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kardeşiyle gece saat 22.00 sıralarında kendilerine ait kayısı bahçesini sulamaya giden Hamza Kuru (28), tuvalet ihtiyacı için yol üzerindeki bir kayısı bahçesine girdi. Kayısı bahçesinde bulunan 20 metre derinliğindeki su kuyusunu fark etmeyen Kuru, kuyuya düştü. Kardeşinin çevredeki vatandaşlara haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Sivil Savunma Müdürlüğü ve Malatya Belediyesi itfaiye ekipleri burada çalışmalara başladı. Gece yapılan çalışmalar sırasında bir itfaiye görevlisi de zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Gece başlayan ve sabahta Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın gözetiminde yapılan çalışmada, önce kuyudaki su boşaltıldı. Daha sonra olay yerine getirilen vince bağlanan kafese binen 2 görevli, yaklaşık 16 saat sonra kuyudaki cesedi çıkarttı.


Ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olay yerine gelen şahsın yakınları fenalık geçirdi. Öte yandan, kayısı bahçesinin sahibi A.I. (Ahmet Işık) ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:10

İLGİLİ HABERLER