Asayiş
  • 25.1.2013 10:15

Uyuşturucu operasyonunda 2 ünlü serbest...

İstanbul'da sabaha karşı düzenlenen eş zamanlı narkotik operasyonunda aralarında sanatçı ve oyuncuların bulunduğu 40 kişi kişi gözaltına alındı.
Narkotik operasyonu kapsamında, aralarında ünlü oyuncular Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy Gizem Karaca ve şarkıcı Cenk Eren’in de bulunduğu 40'dan fazla kişi gözaltına alındı.
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı operasyonda aralarında şarkıcı Cenk Eren, dizi ve sinema oyuncusu Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal ve "Miss Turkey 2011" güzellik yarışmasında 2’nci olan Gizem Karaca’nın da bulunduğu yaklaşık 40 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınanlar arasında bazı tiyatro oyuncularının da olduğu belirtiliyor. Operasyonun sokak satıcılarına yönelik yapılan bir çalışma ile başlatıldığı öğrenildi

GÖZALTINDAKİ ÜNLÜ İSİMLER ADLİ TIP'A GÖTÜRÜLDÜ 

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sokak satıcılarına yönelik başlattığı operasyon ünlü isimlere de uzandı. Bu sabah düzenlenen operasyonda Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal, Gizem Karaca, Nuri Kösem, Ergün Taş, Selen Katırcıoğlu, Can Yurtsevdi, Yusuf Akgün, Ayşe Sevim Boronkay'ın da aralarında bulunduğu 38 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar testler için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Cenk Eren çıkışta yüzünü kapatırken, Cemal Hürel "Neden gözaltına alındığımı bilmiyorum" dedi.

Sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildiler

İstanbul'da sabaha karşı 38 adrese düzenlenen eş zamanlı narkotik operasyonunda gözaltına alınan 38 şüpheli sağlık kontrolü için hastaneye sevk edildi.
      İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Beşiktaş, Şişli, Etiler ve Ulus bölgesinde torbacılara yönelik operasyon düzenledi. Polisin 9 ay süren teknik ve fiziki takibi sonucu, bu sabaha karşı 38 adrese düzenlenen operasyonda 20 şüpheli ''torbacı'' 18'i de uyuşturucu madde temin edici ve kullanıcısı oldukları iddiasıyla gözaltına alındı.
      Aralarında Cemal Hünal, Gizem Karaca, Cenk Eren, Çağatay Ulusoy, Selen Katırcıoğlu, Yusuf Hasan Akgün, Ergün Taş, Kağan Turgut, Ayşe Selin Boronkay ve Hüseyin Orçun Benli'nin bulunduğu 38 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, 20 kilo esrar, 500 gram kokain, bir miktar eroin ve bir miktar bonzai maddesi ele geçirildi.
      Şüpheliler, öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yeniden İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin burada işlemleri devam ediyor.

CEMAL HÜNAL VE CENK EREN SERBEST KALDI

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Cemal Hünal ve Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 4 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Cenk Eren emniyetten ayrılırken, "Suçsuzdum serbest bırakıldım. Akşam da konser vermeye gideceğim" derken Cemal Hünal de "Suçsuzdum serbest kaldım. Evime gidiyorum" dedi. Hünal'ın avukatı ise dosyanın gizliliği olduğunu ileri sürerek gazetecilere açıklama yapmadı.

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 12:07

İLGİLİ HABERLER