Asayiş
  • 23.11.2015 17:40

Vahşice öldürülen çocuğa tecavüz mü ettiler...

Vahşice öldürülen çocuk toprağa verildi!

Vahşi cinayete ilişkin tüyler ürperten detaylar ortaya çıktı. Katil zanlıları da çocuk. Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Eğirler köyünde vahşice öldürülen 12 yaşındaki Halil Bulut, son yolculuğuna uğurlandı. Halil Bulut’un Bursa’da yapılan otopsinin ardından naaşı Eğirler köyüne getirildi. Bulut’un cenazesi, ilk olarak helallik için evinin önüne getirildi. Burada helallik alınmasının ardından köy camisinde cenaze namazı kılındı. Simav İlçe Müftü Vekili Kadir Ünal tarafından kıldırılan cenaze namazına Halil Bulut’un ailesi, yakınları ile öğrenim gördüğü Naşa Ortaokulundan idareci, öğretmen ve öğrenciler, Simav Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi ve vatandaşlar katıldı. Halil Bulut, daha sonra dua ve gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi. Halil Bulut’un babaannesi Hatice Bulut ve amcası Ali Bulut, üzgün olduklarını dile getirdiler.

TECAVÜZ ETTİLER İDDİASI!
Cinayeti işledikleri öne sürülen katil zanlıları H.K. (16), A.K. (15) ve T.K.’yi (12) gözaltına almıştı. Jandarmadaki ifadelerinin ardından 3 çocuk, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 3 zanlı, Doç. Dr. İsmail Karakuyu Simav Devlet Hastanesi’nde alınan  sağlık raporlarının ardından gazetecilerin görüntü almaması için özel siyah camlı, perdeli VİP minibüsle  Uşak E Tipi Cezaevi’ne gönderildi. T.K.’nın ölen Halil ile aynı okulda okuduğu belirlendi. Öte yandan, cinayet zanlılarının daha önceden de 12 yaşındaki Halil B.’ye tecavüz ettikleri, tecavüz olayının duyulmaması için de cinayeti işledikleri iddia edildi.

3'Ü DE TUTUKLANDI
Elleri ve ayakları iple bağlı başı taşla ezilmiş halde cesedi bulunan Halil Bulut'un katil zanlısı olarak adliyeye sevk edilen T.T. (12), A.K. (15) ve H.K. (16) tutuklandı. Bu arada, olay sonrası gözaltına alınan ve cinayeti itiraf ettiği öğrenilen katil zanlıları H.K. (16), A.K. (15) ve T.K. (12) ise adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 17:30

İLGİLİ HABERLER