Asayiş
  • 23.11.2017 09:31

Vahşice öldürülen çocuk olayında kan donduran gelişme

Sakarya'nın Karasu ilçesinde kendisini ve komşusu T.Y.'yi yatakta yakalayan 10 yaşındaki oğlunu öldürdüğünü itiraf eden anne Z.K. ile komşu T.Y. adliyeye çıkartıldı. Zanlılara çelik yelek giydirilirken, adliye girişinde bazı vatandaşlar şüpheli kadına tepki gösterdi. Şüphelilerin savcılıktaki işlemleri devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan anne Z.K. (40) ve T.Y'nin (42) İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlandı.

Annesini komşuyla yakalayınca vahşice öldürülmüştü Kan donduran olayda yeni gelişme

Yenikent Devlet Hastanesi'nde geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Sakarya Adliyesi'ne getirildi. Adliye girişinde bazı vatandaşlar şüpheli kadına tepki gösterdi. Şüphelilerin savcılıktaki işlemleri devam ediyor.

Sakarya'nın Karasu ilçesi Star Caddesi'nde bir apartmanın zemin katında yaşayan anne Z.K. (40), kendisini ve komşuları olan T.Y.'yi yatakla yakaladığı için 10 yaşındaki oğlu N.T.K'yi boğduğu iddiasıyla polise giderek teslim olmuştu.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, çocuğu evde hareketsiz halde yatarken bulmuş, Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Olayla ilgili Z.K'nin ifadesi doğrultusunda apartman komşusu olduğu öğrenilen T.Y. (42) de gözaltına alınmıştı.
 
Güncellenme Tarihi : 23.11.2017 12:36

İLGİLİ HABERLER