Asayiş
  • 4.12.2016 00:15

Vildan kocası Tuğçe yüz vermediği aşığı tarafından öldürüldü

Vildan ve Tuğçe de öldürüldü

Vildan Kandemir, geçen yıl bıçakla yaralayıp ardından gözyaşı döktüğü eşi Mustafa Kandemir tarafından, Tuğçe Uludağ ise evlenme teklifini reddettiği Aykut Ertunç tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldüler.

Kütahya'da 28 yaşındaki Vildan Kandemir, geçen yıl bıçakla yaralayıp ardından gözyaşı döktüğü eşi 29 yaşındaki Mustafa Kandemir tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Bursa’nın Gemlik ilçesi’nde 25 yaşındaki Tuğçe Uludağ, evlenme teklifini reddettiği ve şikayeti üzerine savcılık tarafından koruma tedbirli uzaklaştırma kararı bulunan 26 yaşındaki Aykut Ertunç tarafından av tüfeği ile vuruldu.

Geçen yıl eşini bıçaklamıştı

 

Kütahya'da, saat 04.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi Selimiye Caddesi'nde oturdukları apartmanın ikinci katındaki evlerinde alkol aldıkları belirtilen Mustafa Kandemir ile eşi Vildan Kandemir arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Mustafa Kandemir av tüfeğiyle eşi Vildan Kandemir'e 5 el ateş edip kaçtı.

Silah sesi üzerine apartman sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri av tüfeğiyle vurulan Vildan Kandemir'in ölmüş olduğunu belirledi. Genç kadının cenazesi otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kaçan Mustafa Kandemir'i yakalamaya çalışıyor. Polis, olaydan sonra Mustafa Kandemir'i arıyor.

Öldürülen Vildan Kandemir, Kütahya'da 5 Ağustos 2015 tarihinde yine alkolün etkisiyle tartıştığı eşi Mustafa Kandemir'i göğsünden bıçakla yaralamıştı. Bıçakladığı eşinin ardından gözyaşı döken Vildan Kandemir, polislere eşinin kendisine sürekli olarak şiddet uyguladığını bu nedenle onu bıçakladığını söyledi. Vildan Kandemir bir süre cezaevinde tutuklu olarak kaldıktan sonra tahliye oldu, eşi Mustafa Kandemir de hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Kandemir çifti bu olayın ardında tekrar birlikte yaşamaya başladı. Mustafa Kandemir'in çeşitli suçlardan poliste suç kaydığının olduğu belirtildi.

Ailesini korumak için katilin yanına indi

 

Bursa’nın Gemlik ilçesi Umurbey Mahallesi’nde çiftçilikle uğraşan Aykut Ertunç, iddiaya göre aşık olduğu Tuğçe Uludağ'a arkadaşlık teklif etti. Genç kızın kabul etmemesine rağmen ısrarını sürdüren Ertunç, ailesini görücüye gönderdi. Tuğçe Uladağ'ın ailesi ,olumsuz yanıt vermelerine rağmen kızlarını rahatsız eden Aykut Ertunç ile ilgili savcılığa şikayette bulundu. Hakında savcılık tarafından genç kıza yaklaşmaması konusunda koruma tedbirli uzaklaştırma kararı verilen Aykut Ertun, Cuma akşamı bir kez daha görüşmek üzere otomobille Tuğçe Uludağ'ın evine gitti.  Tuğçe Uludağ'ın oturuduğu 3 katlı binanın önüne gelen Aykut Ertunç, yanında getirdiği av tüfeği ile apartmanın dış kapısına ateş ederken bağırarak genç kızın yanına gelmesisini istedi. Korku ve paniğe kapılan Tuğçe, Aykurt Ertunç'un, birinci kattaki evlerine zorla girip annesi, babası ve kardeşi Mustafa Uludağ'a zarar vermesinden korktu. Genç kız ailesinin uyarısına rağmen "Belki konuşur uzaklaşması için ikna ederim" düşüncesiye kapıya indi. Burada Tuğçe ile bir kez daha tartışan Aykut Ertunç, Tuğçe Uludağ'a av tüfeği ile iki kez ateş ettikten sonra bir kez de kendisine ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Ertunç daha sonra yaralı halde otomobiline binerek evin önünden uzaklaştı.

Hastaneye kaldırılan Tuğçe, göğsüne ve kalbine isabet eden saçmalar nedeniyle kurtarılamayarak öldü. Polis tarafından otomobili durdurulan Aykut Ertunç güvenlik açısından önce Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden yaralanan Ertunç buradan Muradiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tuğçe Uludağ otopsi ardından bugün Gemlik'te toprağa verilecek.


 

Güncellenme Tarihi : 4.12.2016 00:14

İLGİLİ HABERLER