Asayiş
  • 21.4.2015 17:58

Vinç operatörünün korkunç ölümü kamerada

Olay sabah saatleri Çeliktepe Mahallesi Buhara Sokak’ta bulunan bir rezidans inşaatında meydana geldi. Alınan bilgiye göre inşaatın temel güçlendirme çalışmasını yapan iş makinesinin dışarı taşınması için kullanılan vinç, operatörü Fatih Fidan (47) ile birlikte 20 metrelik yükseklikten devrilerek inşaatın temeline düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri operatör Fidan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

VİNCİN DEVRİLME ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Vincin devrilme anı, inşaatın karşısındaki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde vinç operatörü Fatih Fidan’ın vincin üstüne çıkmasının ardından, aracın ağırlığın etkisi ile dengesini kaybettiği görülüyor. Devrilen vinç inşaatın temeline düşüyor. O sırada olayı gören vatandaşlar panik içinde vincin düştüğü yere koşuyor.

Olayı anlatan Cemile Çelik, “Herhangi bir önlem alınmadığını düşünüyorum. Dengeyi alamamış, ağırlık gelmiş aşağıya düşmüş. Yazık” dedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

ALPER KORKMAZ 
 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:55

İLGİLİ HABERLER